Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Güney'de devlet korumasındaki çocukların bazıları uyuşturucu tedavisi görüyor Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, üç farklı oyunuyla İstanbul seyircisiyle buluşuyor KIBTES "Öğrenci taşımacılığındaki sorunlar gecikmeden çözülmeli" Dinçyürek “Nalbantoğlu Hastanesi’nde ilk kez doğumsal kalp hastalığı ameliyatı yapıldı” TKÖD "Otobüs ve minibüslerde emniyet kemeri zorunlu olmasına rağmen yasaya uyulmuyor" 216 adet Karkas küçük baş hayvan eti ele geçirildi! Karpaz’daki gençlerin sorun ve beklentileri “Söz Gençte” etkinliğinde ele alındı TAM Parti, destekleyeceği 6 belediye başkanını daha açıkladı KTOEÖS, Namık Kemal Lisesi’nde basın açıklaması yaptı Nöbetçi eczaneler (15 Eylül 2026) İskele- Gazimağusa yolunda korkunç kaza: 28 yaşındaki sürücü yoğun bakıma kaldırıldı Sermet Nereli “Çocuklarımız ve eğitim önceliğimiz olacak” Hristodulidis ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi Breslow’la görüştü GÜÇ-SEN'den kan bağışı çağrısı Derya “Şiddet kültürünü engellemek için kamusal hizmetlerin güçlendirilmesi lazım” TAM Parti Genel Sekreteri Yüksekbaş “Hükümet sınıfta kalmıştır” Akçın "Ava açılan bahçeler "Saçmalar" nedeniyle tehlikeye girdi" Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları için seçmeler başlıyor Aktunç “İyi bir planlama ile Lefkoşa’yı başkent standartlarına taşıyacağız” KTTB ve EHHD “Sağlıkta dijital dönüşüm bir zorunluluktur” Güney'de devlet korumasındaki çocukların bazıları uyuşturucu tedavisi görüyor Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, üç farklı oyunuyla İstanbul seyircisiyle buluşuyor KIBTES "Öğrenci taşımacılığındaki sorunlar gecikmeden çözülmeli" Dinçyürek “Nalbantoğlu Hastanesi’nde ilk kez doğumsal kalp hastalığı ameliyatı yapıldı” TKÖD "Otobüs ve minibüslerde emniyet kemeri zorunlu olmasına rağmen yasaya uyulmuyor" 216 adet Karkas küçük baş hayvan eti ele geçirildi! Karpaz’daki gençlerin sorun ve beklentileri “Söz Gençte” etkinliğinde ele alındı TAM Parti, destekleyeceği 6 belediye başkanını daha açıkladı KTOEÖS, Namık Kemal Lisesi’nde basın açıklaması yaptı Nöbetçi eczaneler (15 Eylül 2026) İskele- Gazimağusa yolunda korkunç kaza: 28 yaşındaki sürücü yoğun bakıma kaldırıldı Sermet Nereli “Çocuklarımız ve eğitim önceliğimiz olacak” Hristodulidis ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi Breslow’la görüştü GÜÇ-SEN'den kan bağışı çağrısı Derya “Şiddet kültürünü engellemek için kamusal hizmetlerin güçlendirilmesi lazım” TAM Parti Genel Sekreteri Yüksekbaş “Hükümet sınıfta kalmıştır” Akçın "Ava açılan bahçeler "Saçmalar" nedeniyle tehlikeye girdi" Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları için seçmeler başlıyor Aktunç “İyi bir planlama ile Lefkoşa’yı başkent standartlarına taşıyacağız” KTTB ve EHHD “Sağlıkta dijital dönüşüm bir zorunluluktur”
Dolar
Euro
Sterlin

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuşoğlu ÖZEV'i ziyaret etti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Çavuşoğlu ÖZEV'i ziyaret etti
Reklam
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, ülke genelinde özel eğitim gereksinimi olan bireyler için hizmet veren özel okullara desteğin arttırılması gerektiğini ifade etti. Bakanlık’tan verilen bilgiye göre, Bakan Çavuşoğlu KKTC Özel Eğitim Vakfı’nı (ÖZEV) ziyaret etti. Bakan Çavuşoğlu’na, ziyaret sırasında ÖZEV Kurucu Başkanı ve Genel Müdürü Ersin Görsay, Bakanlık Müsteşarı Emirali Deveci, Bakanlık Müdürü Bünyamin Merhametsiz eşlik etti. Çavuşoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, ÖZEV’in özel gereksinimi olan bireylerin yetiştirilmesinde önemli bir görev yaptığını, KKTC’de özel eğitimin güçlükle ve fedakârlıkla yapıldığını, devletin de özel gereksinimi olan bireylerin eğitimi için gerekli fedakârlığı gösterdiğini ancak ülkede ihtiyaç duyulan özel eğitim kurumlarının yaygınlaşması için devlet tarafından verilen desteğin artmasının kaçınılmaz olduğunu söyledi. GÖRSAY ÖZEV’DEKİ PROJELERİ ANLATTI ÖZEV Genel Müdürü Görsay,  özel eğitim gereksinimi olan bireylerin eğitim ihtiyaçlarını giderici çözümlere katkıda bulunmak hedefiyle yola çıktıklarını aktardı. Görsay, ÖZEV’deki iç- dış mekân spor tesisleri, kapalı yüzme havuzu projesi ve diğer projelerle ilgili bilgiler verdi.

Benzer haberler

Featured
Güney'de devlet korumasındaki çocukların bazıları uyuşturucu tedavisi görüyor 15 Eyl 2026 18:24 Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, üç farklı oyunuyla İstanbul seyircisiyle buluşuyor 15 Eyl 2026 18:20 KIBTES "Öğrenci taşımacılığındaki sorunlar gecikmeden çözülmeli" 15 Eyl 2026 18:13 Dinçyürek “Nalbantoğlu Hastanesi’nde ilk kez doğumsal kalp hastalığı ameliyatı yapıldı” 15 Eyl 2026 18:11 TKÖD "Otobüs ve minibüslerde emniyet kemeri zorunlu olmasına rağmen yasaya uyulmuyor" 15 Eyl 2026 18:02 216 adet Karkas küçük baş hayvan eti ele geçirildi! 15 Eyl 2026 17:54 Karpaz’daki gençlerin sorun ve beklentileri “Söz Gençte” etkinliğinde ele alındı 15 Eyl 2026 17:45 TAM Parti, destekleyeceği 6 belediye başkanını daha açıkladı 15 Eyl 2026 17:40 KTOEÖS, Namık Kemal Lisesi’nde basın açıklaması yaptı 15 Eyl 2026 17:33