Tarık Mustafa’dan çifte şampiyonluk!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu milli sporcusu Tarık Mustafa Malta’da katılmış olduğu İFBB Akdeniz Şampiyonası’nda (İFBB Mediterranean Championship) büyük bir başarı elde etti.
Master erkek klasik fizik ve master erkek klasik vücut geliştirme olarak iki kategoride yarışan milli sporcu Tarık Mustafa her iki kategoride de şampiyonluk elde etti.
Federasyon Başkanı Ali Dahlameroğlu, yarışmanın ardından yaptığı açıklamada Tarık Mustafa’nın elde ettiği başarıya dikkat çekti. Dahlameroğlu, “Tarık Mustafa, Akdeniz’e kıyısı bulunan ülkelerin katıldığı bu şampiyonada, rakipleri arasından elde etmiş olduğu iki şampiyonlukla bizlere büyük gurur yaşatmıştır” dedi.
Federasyon Başkanı Ali Dahlameroğlu, yarışmanın ardından yaptığı açıklamada Tarık Mustafa’nın elde ettiği başarıya dikkat çekti. Dahlameroğlu, “Tarık Mustafa, Akdeniz’e kıyısı bulunan ülkelerin katıldığı bu şampiyonada, rakipleri arasından elde etmiş olduğu iki şampiyonlukla bizlere büyük gurur yaşatmıştır” dedi. Benzer haberler
Featured
Borsa güne yüzde 0,37 düşüşle başladı
Hristodulidis, Holguin’le yeniden görüşüyor
POLVAK üç yaşında… Soybir “Üç yıldır polisimizin gücüne güç katıyor, güvenli geleceğimiz için çalışıyoruz”
Hristodulidis'ten "Büyük Deniz Bağlantısı" açıklaması "Üzerime düşeni yapıyorum"
Avcı "Hız tutkusu kontrolden çıktı”
"Yıltan Taşçı Akademi 5. Lefkoşa Fotoğraf Günleri" perşembe gün başlıyor
Ersoy “Organ nakli, bazı hastalar için tek tedavi seçeneği”
Safir Serisi görkemli bir geceyle final yapıyor
Fransa'da öğrenciler okul ablukalarına yeniden başladı: Ülke yeni protestolara hazırlanıyor




