Tanınmış gurmeler Yaşin ve Hünal Kıbrıs yemeklerini tattı

Voice Kıbrıs Haber
Türkiye’nin tanınmış gurmeleri Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi Tower Restorant’ta Kıbrıs yemeklerini tattı.
DAÜ’den yapılan yazılı açıklamaya göre, DAÜ Turizm Fakültesi’nin Turizm ve Çevre Bakanlığı iş birliğinde misafir ettiği iki gurme, DAÜ Turizm Fakültesi öğretim üyeleri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri tarafından hazırlanan Kıbrıs’a özgü yemekleri tattı.
Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal, etkinliğin ardından DAÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Hocanın’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kılıç da hazır bulundu. Prof. Dr. Hocanın, ünlü gurmeler Mehmet Yaşin, Teoman Hünal ve “Görevimiz Yemek” ekibine DAÜ’ye gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Hocanın tarafından Mehmet Yaşin ve Teoman Hünal’a Kıbrıs’a özgü Lefkara işi pano takdiminde bulunuldu.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Bir zamanlar binlerce çalışanı olan Bangladeş'teki fabrikalarda üretim durdu
Üstel "Gençlerimizin dünyayla kucaklaşmasına engel olmaya devam ediyorlar"
Pentagon verileri güncelledi: ABD'nin İran savaşındaki asker kaybı arttı
Creditwest Bank’ın “Kendimi Denemek İstiyorum” ve “Software Genius” staj programları tamamlandı
Bagajında akvaryum ve şelale olan araba büyük ilgi topladı
Uydu yarışında Zelenski'den iddialı çıkış "Sadece oturup Rusya'yı bekleyecek değiliz"
Üstel "Güney Kıbrıs KKTC'nin kalkınmasını engelleme siyasetini sürdürüyor"
Buzullar eridikçe dev balinalar Grönland sularına ilerliyor
İran "Güney Pars bölgesinde 7,5 trilyon fit küp doğal gaz keşfedildi"


