Takla atan araç 50 metre sürüklendi

Voice Kıbrıs Haber
Girne'de dün akşam gerçekleşen kazada çembere hızlı giren sürücü takla attı ve o şekilde 50 metre sürüklendi
Girne'de dün akşam gerçekleşen kazada çembere hızlı giren sürücü takla attı ve o şekilde 50 metre sürüklendi
Girne-Alsancak çevre yolunda dün akşam meydana gelen kazada hızını alamayan sürücü çemberi hızlı dönünce olanlar oldu.Takla atan araç tavanı üzerinde ters bir şekilde 50 metre sürüklendi ve geri geri giderek aydınlatma direğine çarptı.Kazada araç sürücüsü Kader Anıtoğlu hafif yaralandı.
TERS DÖNDÜ GERİ GERİ SÜRÜKLENDİ
Girne-Alsancak çevre yolunda saat 22.30 sıralarında yaşanan kaza şöyle gerçekleşti; KZ 585 plakalı aracı ile Lapta'ya doğru seyreden Kader Anıtoğlu, çemberi hızlı bir şekilde dönünce direksiyon hakimiyetini kaybedip takla attı. Araç takla attıktan sonra tavanı üzerinde ters döndü ve o şekilde 50 metre geri geri sürüklenerek yolun sağındaki aydınlatma direğine arka tamponu ile çarptı. Çarpışmanın etkisi ile 5 metre daha sürüklenen araç tavanı üzerinde yol ortasında ters bir şekilde durdu.
GÜNGÖRDÜ: “UCUZ ATLATILMASI SEVİNDİRİCİ”
Kaza sonucu araç sürücüsü Anıtoğlu, hafif yaralanarak Girne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, yoldan geçip kazayı gören Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü aracından indi ve kaza mahalline gelerek polisten bilgi aldı. Güngördü, kazanın ucuz atlatılmasının sevindirici olduğunu ifade etti.
Benzer haberler
Featured
Times Meydanı'nda silah sesleri duyuldu
Döviz kurlarında son durum (19 Haziran 2026)
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu
ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026)
Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi
Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması
“Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor
DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı



