Şüpheli hareketleri ele verdi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa’da dün saat 11.00 sıralarında 20 yaşındaki şahsın şüpheli hareketleri sonucu polis tarafından üzerinde yapılan aramada, satışı yeşil reçeteye tabi olan 16 adet hap bulundu.
Mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 27 yaşındaki şahsın kaldığı ikametgahta mahkeme emri ile yapılan aramada da satışı yeşil reçeteye tabi olan toplam 156 adet daha hap bulunarak, emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar tutuklandı.
Ercan Havalimanı’nda ise sahte evrağı tedavüle sürerek, başkasının kimliğine bürünen kişi tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, dün saat 12.00 sıralarında, 31 yaşındaki şahıs yurt dışına çıkış yapmak maksadıyla tasarrufunda bulundurduğu başka bir şahıs adına çıkan pasaportu, görevli muhaceret memuruna vererek, belgede adı geçenin kimliğine bürünüp, sahte davranışla kayıt temin ettiği tespit edildi. 31 yaşındaki şahıs tutuklandı.
Benzer haberler
Featured
Nijerya Ebola salgını nedeniyle yüksek alarm durumuna geçti
Guterres "Tahrip olmuş ve sağlıksız bir gezegende kalkınma olamaz"
Dev El Nino: 6 ay içinde 450 binden fazla ölüm öngörülüyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Eylül 2026)
İran Cumhurbaşkanı, BM Genel Kurulu'nda "diplomasiye hazırız ancak savaştan korkmuyoruz" mesajı verdi
23 bin yıllık ayak izleri: İlk insanlar dev mamutlarla birlikte yürümüş
Borsa günü yüzde 0,40 değer kazanarak tamamladı
Gazimağusa'da robotik ve yazılım tanıtım etkinliği düzenleniyor
Yeltekin “Haber ihbar kabul edilip, soruşturma açılmalı”



