Şubat tatili programında "Karagöz Sihirli Sebzeler"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Belediye Tiyatrosu’nun (LBT) şubat tatili sebebiyle çocuklara özel hazırladığı programı “Karagöz Sihirli Sebzeler: Bir Bandabuliya Meselesi”yle devam ediyor. Tatilin son hafta sonunda çocuklar ve aileleri bir arada gölge oyunu izleyebilecek.
Şubat ayı başından beri çocuklar ve gençler için program hazırlayan LBT, 15 Şubat Cumartesi saat 14.00 ve 15.00’te “Karagöz Sihirli Sebzeler”i sahneleyecek.
“Karagöz Sihirli Sebzeler”de çocuklar, Karagöz ve eşeği Garacocco’yla birlikte maceralı ve eğlenceli bir yolculuğa çıkıyor. Karagöz, sihirli sebzelerin peşinde, sağlıklı beslenmenin yolunu arıyor. Lefkoşa Surlariçi’nde, Bandabuliya’ya giderken her durakta başına türlü maceralar geliyor. Girne Kapısı’nı, Samanbahçe’yi, Büyük Han’ı, Dikilitaş’ı öğreniyor. Oyun, çocuklara sağlıklı beslenmenin önemi yanında Lefekoşa’nın kültürel ve tarihi mekânlarını da tanıtıyor.
İzel Seylani’nin yazıp oynattığı “Karagöz Sihirli Sebzeler” için biletler, www.biletinial.com adresinden ve LBT gişesinden temin edilebilecek.
(TAK) Benzer haberler
Featured
Güney Kıbrıs Sinirlioğlu’na karşı kampanya başlattı
16. Uluslararası Cumhuriyet Klasik Otomobil Rallisi bugün yapılıyor
Üç örgütten açıklama “Hiçbir beden toplumsal normlara uymak adına değiştirilmek zorunda değildir”
Öztürkler “Türkiye ve KKTC’nin Doğu Akdeniz’deki meşru hakları tartışma konusu olamaz”
Kathimerini “Türkiye Kıbrıs sorununa çizgiyi çekti...İki devlet”
Güney Kıbrıs AB-Türkiye yakınlaşmasından endişeli
Holguin “İlerlemenin önündeki en büyük engel iç siyaset ve seçimler”
İKD 15. Yılın Kadın Girişimcileri Ödülleri sahiplerini buldu
GİKAD, "Lapta Hesap İşi"ni podyuma taşıdı




