"Spor yazarları, ülkemiz adına olmazsa olmazımızdır"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve Bafra bölgesinde bulunan Concorde Luxury Resort’ta gerçekleşen, Sporun Vizyonu Eğitim Semineri’ne katıldı.
Aralarında, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ve Türkiye’nin tanınmış teknik direktörlerinden Yılmaz Vural’ın da bulunduğu seminerde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Tatar;
“Hem spordan hem de meslekten gelmiş biri olarak burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Spor yazarları, ülkemiz adına olmazsa olmazımızdır” diye konuştu.
KKTC’nin dünyada tanınması adına sporun en önemli basamak olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Tatar; “KTSYD’nin, ülkemiz için büyük bir yeri ve genç spor yazarlarına da ülkemizin ihtiyacı vardır. Emek veren tüm spor yazarlarına teşekkür ederim” dedi.
Benzer haberler
Featured
Cevdet Yılmaz'dan Cumhurbaşkanı Erhürman'a geçmiş olsun mesajı
Dinyürek'ten Cumhurbaşkanı Erhürman'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama
Ryanair uçağında bir yolcu, kırılan pencereden dışarı savrulmaktan "son anda" kurtuldu
Cumhurbaşkanı Erhürman hastaneye kaldırıldı!
Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Temmuz 2026)
Yumaklı "14 ayrı projeden oluşan, yaklaşık 69 milyar Liralık dev bir yatırım programını yürütüyoruz”
Ekinci "BİMER hâlâ hayata geçirilmedi, ihaleye bile çıkılmadı"
Yüksekbaş'tan narenciye için "kriz masası" çağrısı
Akar “Ülkede gazete dağıtımı durma noktasına geldi"



