Spor Fest 2026 sona erdi

Voice Kıbrıs Haber
Geçitkale-Serdarlı Belediyesi tarafından düzenlenen “Spor Fest 2026” sona erdi.
Geçitkale Günay Spor Kulübü tesislerinde düzenlenen “Spor Fest 2026”nın son gecesinde ödül töreni düzenlendi. Törende dereceye giren takım ve oyunculara kupaları ile ödülleri verildi.
Belediyeden verilen bilgiye göre, Geçitkale-Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım ödül töreninde sporcuları tebrik etti ve Geçitkale Günay Spor Kulübü’nün 1. Lig’de kalmasını kutladı.

3 gün süren festivalin son gününde voleybol, halı saha ve tavla turnuvalarının finali yapıldı.
Kasım, eski kulüp başkanlarına da hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti.

Eski kulüp başkanları Hüseyin Baybora, Mustafa Baybora, Teğmeç Gürkan, Sadi Esendağ, Olshan Oran, Hüseyin Kuran, Suat Bulut ve Uğur Çavuş’a plaketleri verilirken, merhum Mustafa Sevinç adına da plaket takdim edildi.
Ödül töreninde konuşan Başkan Kasım, centilmenliğin önemine vurgu yaparak “Değerli sporcularımızı, teknik ekibimizi ve büyük taraftarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayrıca Geçitkale Günay Spor Kulübü, son karşılaşmasını başarıyla tamamlayarak 1. Lig’de kalmayı başarmıştır. Mücadele eden herkese teşekkür ediyor, kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum.” dedi.

“Kazanan centilmenlik olsun” sloganıyla 22 Mayıs Perşembe akşamı başlayan Spor Fest 2026’nın, belde halkını sporla ve eğlenceyle buluşturduğu belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Neil Young Trump'a dava açtı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Ekim 2026)
Melania Trump, Rusya ile Ukrayna arasındaki bölgesel ateşkesin başladığını duyurdu
Dünya alarm veriyor: Sera gazları benzeri görülmemiş seviyelere ulaştı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin fragmanı yayımlandı
Borsa günü yatay seyirle tamamladı
Güler “Kıbrıs Türk halkının güvenliği ülkemiz açısından vazgeçilmez öneme sahiptir”
UBP 50 milletvekili adayını açıkladı
Çeler “Siyasete güven hesap verebilirliğin hayata geçirilmesiyle mümkün olacak”




