SOS Çocukköyü Derneği’ne bağış

Voice Kıbrıs Haber
Korineum Golf Club üyeleri ve Korineum Golf & Beach Resort, SOS Çocuköyü Derneği’ne, eğitime destek amacıyla bağış yaptı.
Dernekten verilen bilgiye göre, bağış kapsamında, SOS Çocukköyü Derneği Girne Gençlik Evi kız binasında bir odanın tadilatı ve mobilya yenilemesi gerçekleştirilirken, iki çocuğun özel eğitim giderleri de karşılanacak.
Destek takdimi için Korineum’da bir araya gelen Korineum Genel Koordinatörü Meryem Çerkez Gürtunç ve Korineum Golf Club üyeleri, bağışı SOS Çocukköyü Derneği Ulusal Müdürü Ahmet Akarsu’ya teslim etti.
Desteğin kabulünde konuşan SOS Çocukköyü Derneği Ulusal Müdürü Ahmet Akarsu, katkıdan dolayı bağışçılara teşekkür ederek, “Bu tür destekler, çocuklarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlıyor. Çocuğa yapılan her katkı, aslında toplumun yarınlarına yapılan bir yatırımdır. Tüm kurum ve bireyleri, bu toplumsal sorumluluğa ortak olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Benzer haberler
Featured
İsrail askerlerinin kontrol noktasında beklettiği 4 aylık Filistinli bebek öldü
Ayia Napa'da saldırıya uğrayan Kıbrıslı Türk'ün durumu ciddi!
Okyanusta 8 günlük ölüm kalım savaşı
Dinçyürek, Azerbaycan’da mevkidaşıyla yeni iş birliği fırsatlarını değerlendirildi
Hasan Yılmak Işık “Yavuz Çıkarma Plajı’nın kiralanması kararı iptal edilmeli“
Etna Yanardağı yeniden güçlü şekilde kül püskürttü
Türkiye İletişim Başkanlığı “Tarihi zirve için geri sayım başladı”
Üstel “Kıbrıs Türk halkına, hiçbir saldırının cevapsız kalmasına izin vermeyeceğiz”
Köroğlu "Tarım Bakanlığı’nın uygulamaları toplum sağlığını tehlikeye atıyor"



