Son dakika: Aşırı sağcı bir grup Lokmacı geçiş noktasında eylem düzenliyor!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis tarafından koronavirüse karşı koruma gerekçesiyle geçiş noktalarını geçici olarak kapatma kararı, aşırı sağcı kesimlerin, geçiş noktalarının kalıcı olarak kapatma isteklerinin tekrar gündeme gelmesine yol açtığı görünüyor.
Bu akşam APOEL takımının bir kısım taraftarları, geçiş noktalarının kalıcı olarak kapatılması için protesto düzenleyerek Lokmacı geçiş noktasına (Ledras) yürümeye başladılar.
Solomou meydanından başlayan protesto yürüyüşü Lokmacı geçiş noktasına (Ledras) doğru devam ederken, ellerinde Yunan bayrakları ve üzerinde “sınır kapılarının kapatılmasına evet” yazılı pankartlar tutarak “Federal eller Kıbrıs’ın üzerinden ellerini çeksin, Kıbrıs Yunandır” şeklinde sloganlar attılar.
Voice Of The Island
Fotoğraf: Sigmalive/Protathlima/Alphanews Benzer haberler
Featured
Yunanistan'da sıcaklıkların düşmesine rağmen Batı Nil virüsü görülmeye devam ediyor
Kişi “Toplum bu kirli düzenin değişmesini istiyor”
Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Ekim 2026)
Şenkul’dan Başak Buba için yardım çağrısı “Dayanışmayı Sürdürelim”
Üstel “Kurtulmuş, Kıbrıs Türk halkının haklı davasını Avrupa’nın gündemine taşıdı”
Napolyon'un 200 yıllık şifresini yapay zeka altı saatte çözdü
Hristodulidis "Avrupa Birliği Türkiye ile müzakerelerin yeniden başlamasını ele alacak"
Kurtulmuş "Türk tarafını yok sayarak Kıbrıs’ta hiçbir çözüm olamaz"
Müzisyen Soner Olgun hayatını kaybetti



