Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Kurtulmuş “KKTC’ye uygulanan ambargolardan bir şekilde vazgeçmek zorunda kalacaklar” Güneyde temel tüketim ürünlerinde fiyat artışı Hristodulidis "İyi bir görüşme oldu, öze ilişkin konuları ve metodoloji konusunu ele aldık" Nöbetçi eczaneler (20 Ekim 2026) “Doğu Akdeniz ve Filistin Meselesi” paneli düzenlendi Mağusa Kitap ve Üretim Festivali 30 Ekim'de başlıyor İskele’de bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacak İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 4 kişi daha tutuklandı Güney'de çalışanların yarısı 2 bin euronun altında maaş alıyor Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Abdurrahman Nerkiz'in ölümüne ilişkin yeni gelişme Lefkoşa Maratonu'nda görevli olacak öğrencilere eğitim verildi KAÜ’den Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri KKTC’deki Türkiye vatandaşı hastalar SGK kapsamında Romatem rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanabilecek KTÖS’ten Çavuşoğlu’na tepki “1.501 kez tekrarladığınız iddialar için hangi somut adımları attınız?” BM "9 Kasım’da üçlü görüşme planlandı” KÖDER’in Gülgün Betmezoğlu belgeseli cuma günü gösterilecek Bahçeli "Birleşik Kıbrıs Federasyonu ham bir hayaldir ve Türk egemenliğinin de felaketidir. " Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Güzelyurt İstasyonu’nda narenciye ürün satışı yapacak Liderler görüşmesi tamamlandı Hristodulidis “Bu ay içinde Holguin’in de katılımıyla üçlü görüşme yapılacak” Kurtulmuş “KKTC’ye uygulanan ambargolardan bir şekilde vazgeçmek zorunda kalacaklar” Güneyde temel tüketim ürünlerinde fiyat artışı Hristodulidis "İyi bir görüşme oldu, öze ilişkin konuları ve metodoloji konusunu ele aldık" Nöbetçi eczaneler (20 Ekim 2026) “Doğu Akdeniz ve Filistin Meselesi” paneli düzenlendi Mağusa Kitap ve Üretim Festivali 30 Ekim'de başlıyor İskele’de bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacak İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 4 kişi daha tutuklandı Güney'de çalışanların yarısı 2 bin euronun altında maaş alıyor Talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden Abdurrahman Nerkiz'in ölümüne ilişkin yeni gelişme Lefkoşa Maratonu'nda görevli olacak öğrencilere eğitim verildi KAÜ’den Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri KKTC’deki Türkiye vatandaşı hastalar SGK kapsamında Romatem rehabilitasyon hizmetlerinden yararlanabilecek KTÖS’ten Çavuşoğlu’na tepki “1.501 kez tekrarladığınız iddialar için hangi somut adımları attınız?” BM "9 Kasım’da üçlü görüşme planlandı” KÖDER’in Gülgün Betmezoğlu belgeseli cuma günü gösterilecek Bahçeli "Birleşik Kıbrıs Federasyonu ham bir hayaldir ve Türk egemenliğinin de felaketidir. " Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Güzelyurt İstasyonu’nda narenciye ürün satışı yapacak Liderler görüşmesi tamamlandı Hristodulidis “Bu ay içinde Holguin’in de katılımıyla üçlü görüşme yapılacak”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Sol Hareket hükümete çağrıda bulundu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Sol Hareket hükümete çağrıda bulundu
Reklam

Sol Hareket, halkın alım gücünü yükseltecek tedbirler için hükümete çağrıda bulundu.

Sol Hareket adına yazılı açıklamada bulunan Abdullah Korkmazhan, UBP-HP hükümetini, halkı koruyucu ve alım gücünü yükseltecek tedbirleri hayata geçirmek yerine, sermaye ve rant çevrelerinin vergilerini bağışlamak, kayıt dışı ekonomiye göz yummakla suçladı. Alınabilecek tedbirlere de işaret eden Korkmazhan, ithal mallar ve akaryakıta uygulanan fonlar ve gümrük vergilerinin düşürülmesi, yerli üretim ve üreticinin desteklenmesi, vergi ve KDV’lerde indirim yapılması, kaçak ekonominin önüne geçilmesi, birleşik faiz uygulamasının kaldırılması, eşel mobilin hayat pahalılığına bağlı tadil edilmesi ve maaş/ücretlerin eşel mobil sistemine dahil edilmesi çağrısında bulundu. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Kurtulmuş “KKTC’ye uygulanan ambargolardan bir şekilde vazgeçmek zorunda kalacaklar” 20 Eki 2026 18:33 Güneyde temel tüketim ürünlerinde fiyat artışı 20 Eki 2026 18:26 Hristodulidis "İyi bir görüşme oldu, öze ilişkin konuları ve metodoloji konusunu ele aldık" 20 Eki 2026 17:41 Nöbetçi eczaneler (20 Ekim 2026) 20 Eki 2026 17:22 “Doğu Akdeniz ve Filistin Meselesi” paneli düzenlendi 20 Eki 2026 16:03 Mağusa Kitap ve Üretim Festivali 30 Ekim'de başlıyor 20 Eki 2026 15:36 İskele’de bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacak 20 Eki 2026 15:22 İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 4 kişi daha tutuklandı 20 Eki 2026 15:18 Güney'de çalışanların yarısı 2 bin euronun altında maaş alıyor 20 Eki 2026 15:13