Şirinevler-Ayermola Eko Gün 12 Haziran'da düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber
Şirinevler-Ayermola Eko Gün 12 Haziran Pazar günü düzenleniyor.
Şirinevler Muhtarlığı ile Dikmen Belediyesi'nin işbirliğinde organize edilen eko gün etkinlikleri saat 11.00'de Şirinevler köy meydanında yapılacak törenle başlayacak.
Zeki Karahanoğlu ile Gardaşlar Grubu'nun da sahne alacağı günde Dikmen Belediyesi. Folklor Ekibi, YDÜ Latin Dans Grubu ve Lefkoşa Cimnastik Federasyonu gösteri yapacak.
Eko günde çocukların da eğleneceği mani atışması ve yüz boyama gibi etkinliklerin de düzenlenecek.
Çeşitli yarışmaların da yapılacağı etkinlikte zengin köy ürünlerinin satışının yapılacağı stantlar kurulacak.
Pilli
Şirinevler Muhtarı Serkan Pilli, eko günle ilgili açıklamasında, gün boyu sürecek etkinliklerle her yaştan vatandaşa güzel saatler geçirtmeyi hedeflediklerini vurguladı.
Pilli, "Toplum olarak zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde halkımızın bir nebze de olsa sıkıntılarını unutabileceği bir gün geçirmesini arzu ettik. Tüm vatandaşlarımız davetlidir. Halkımızın rahat bir şekilde gelip hizmet alması için park dahil her türlü önlemi aldık. Mutlaka bekleriz" dedi.
Serkan Pilli, festivalin hayata geçmesinde Dikmen Belediyesi'nin değerli katkıları bulunduğunu belirterek, Başkan Yüksel Çelebi, belediye çalışanları ve köylülere katkılarından dolayı teşekkür etti.
Benzer haberler
Featured
Çin'de ayakkabı fabrikasında yangın: 28 kişi hayatını kaybetti
NASA, Mars ve Ay simülasyonu için gönüllü astronotlar arıyor
Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Temmuz 2026)
Eğitim uçuşu yapan F-16 savaş uçağında yangın çıktı
Dışişleri Bakanlığı, AP'nin 1974 kararını kınadı "Yok hükmündedir"
Polisten üç ilçede sıkı denetim
Tel-Sen BRT Yasası’ndaki bandrol ve internet düzenlemesini eleştirdi
Kaybolan uçağın enkazı denizin dibinde bulundu
FOGEM Master Performans Ekibi'ne Polonya'dan ödül



