Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur” Çavuş “Alın bunu bitirin desek bitiremezsiniz. Suyu bitiremediğiniz gibi…” Meclis’te “hükümetin icraatları ve seçim tarihi” gündem oldu Arıklı “Bize göre 5+1 için zemin yok, olması da mümkün değil” Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi toplandı Özersay “Türkiye iki devletli çözüm arayışını sürdürüyor” Dr. Suat Günsel Girne İlkokulu, mezunlarını törenle uğurladı Çeler “Hodri meydan altı ay sonrasına çekilmez” Kamuda çalışan geçici personelle ilgili yasa önerisi komitede onaylandı Brent petrolün varil fiyatlarında son durum Dünya, ABD'de gol atan İranlı futbolcunun sevincini konuşuyor Trump "Ben olmasaydım İsrail olmazdı" Çeler “Vatandaşlar, siyasetçilerle aralarındaki uçurumun kapanmasını istiyor” Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur” Çavuş “Alın bunu bitirin desek bitiremezsiniz. Suyu bitiremediğiniz gibi…” Meclis’te “hükümetin icraatları ve seçim tarihi” gündem oldu Arıklı “Bize göre 5+1 için zemin yok, olması da mümkün değil” Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi toplandı Özersay “Türkiye iki devletli çözüm arayışını sürdürüyor” Dr. Suat Günsel Girne İlkokulu, mezunlarını törenle uğurladı Çeler “Hodri meydan altı ay sonrasına çekilmez” Kamuda çalışan geçici personelle ilgili yasa önerisi komitede onaylandı Brent petrolün varil fiyatlarında son durum Dünya, ABD'de gol atan İranlı futbolcunun sevincini konuşuyor Trump "Ben olmasaydım İsrail olmazdı" Çeler “Vatandaşlar, siyasetçilerle aralarındaki uçurumun kapanmasını istiyor”
Dolar
Euro
Sterlin

Silahlı saldırılar sonucu çok sayıda kişi yaralandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Silahlı saldırılar sonucu çok sayıda kişi yaralandı

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde dünkü silahlı saldırının ardından bugün meydana gelen başka bir silahlı saldırıda 9 kişi yaralandı.

ABD basınında yer alan habere göre, Hampton County'de sabah saatlerinde bir kulüpte silahlı saldırı düzenlendi.

Yetkililer, saldırıda 9 kişinin yaralandığını açıkladı.

Eyalette dün de bir alışveriş merkezinde silahlı saldırı meydana gelmiş ve 14 kişi yaralanmıştı.

Pennsylvania eyaletinin Pittsburgh kentinde de sabah saatlerinde yaklaşık 200 kişinin bulunduğu bir ev partisinde ateş açılması sonucu iki kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Benzer haberler

Dünya
Trump "Ben olmasaydım İsrail olmazdı" 2026-06-16 14:14:00 G7 zirvesi bu kez Trump gerilimi ile gündemde 2026-06-16 11:14:00 Norveç Veliaht Prensesi Mette-Marit'in oğlu Hoiby, 4 yıl hapse mahkum edildi 2026-06-16 09:43:00 UNICEF "Dünyadaki çocukların yarısı en az üç iklim tehlikesine maruz kalıyor" 2026-06-16 09:12:00 Endonezya'da 6,7 büyüklüğünde deprem 2026-06-16 08:55:00 Hürmüz'de normale dönüş aylar sürebilir 2026-06-16 08:21:00 Trump "İran asla nükleer silah sahibi olmayacağına dair anlaşmaya vardı" 2026-06-16 08:15:00 Valizinden 150 canlı zehirli akrep çıktı 2026-06-16 08:02:00 Eski İsrail Başbakanı Lapid "Netanyahu savaşı kaybetti" 2026-06-15 21:46:00