Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Haziran 2026) DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" Fitch Ratings, küresel ekonomi sektör görünümünü "kötüleşiyor" diye revize etti “4. Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı Borsa günü yüzde 0,86 değer kaybederek tamamladı Lapta’da bazı bölgelere cuma günü elektrik verilemeyecek EHHD "Hastanedeki ölümle ilgili Resmi bir açıklama yapılmamış olması endişeleri artırıyor” Çavuş'tan Altuğra'ya "Dün olmayanın bugün eleştirme hakkı yoktur" Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?" Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Haziran 2026) DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" Fitch Ratings, küresel ekonomi sektör görünümünü "kötüleşiyor" diye revize etti “4. Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı Borsa günü yüzde 0,86 değer kaybederek tamamladı Lapta’da bazı bölgelere cuma günü elektrik verilemeyecek EHHD "Hastanedeki ölümle ilgili Resmi bir açıklama yapılmamış olması endişeleri artırıyor” Çavuş'tan Altuğra'ya "Dün olmayanın bugün eleştirme hakkı yoktur" Küresel piyasalar toparlanma eğiliminde Çavuş, 10 yangın müdahale aracı alınması için ihale tamamlandı TÜBA 8. Geleneksel Yaz Okulu’na KKTC’den doktora öğrencileri başvurabilecek Bazı bölgeler perşembe günü 3 saat elektriksiz kalacak Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Rum liderliği bölgesel istikrarı tehlikeye atıyor” TDP "Hastane'deki ölüm olayı tüm yönleriyle aydınlatılmalı" ARUCAD ve Atölye Arkın yaratıcı yazarlık atölyesi düzenliyor Perol fiyatları saldırıların durmasıyla geriledi Larnaka’daki bir apartman dairesinde çürümüş kadın cesedi bulundu KTÖS “KGS-2 skandalı Eğitim Bakanı eliyle hasır altı mı ediliyor?"
Dolar
Euro
Sterlin

Silahlarla ilgili balistik inceleme tamamlandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Silahlarla ilgili balistik inceleme tamamlandı!

(Kamalı Haber) - Haspolat'ta tasarrufunda 2 adet Glock marka tabanca ile 53 adet mermi bulunan zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı. Demirhan Polis Karakolunda görevli polis memuru İbrahim Bulak olguları aktardı. Polis, 18 Şubat 2024 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Haspolat'ta Hala Sultan Camisinin yanından park halinde bulunan zanlının aracında Cürümleri Önleme Şubesi tarafından yapılan aramada bir adet 9 mm’lik kanunsuz Glock marka tabanca ile kanunsuz patlayıcı madde olan 29 adet 9 mm’lik canlı mermi ile bir adet 7.65 mm’lik kanunsuz ateşli silah olan yine Çekostovak yapımı Glock marka tabanca ile 24 adet 7.65 mm’lik canlı mermi tespit edildiğini söyledi. Polis, tabanca ve mermilerin emare olarak alındığını ve suçüstü tutuklanan zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti. Polis memuru, ele geçirilen silah ve mermilerin balistik incelemeye gönderildiğini ancak sonuçların henüz gelmediğini ifade etti. Polis, zanlının itiraf niteliğinde gönüllü ifade verdiğini belirtti. Polis, zanlının ikametgahında arama yapıldığını, kanunsuz bir şeye rastlanmadığını açıkladı. Polis memuru, 19 Şubat 2024 tarihinde meselenin haber sitelerinde çıkması üzerine 21 Ocak 2024 tarihinde kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde taşıma tasarruf suçundan tutuklanan ve teminatla serbest bırakılan bir zanlının, Lefkoşa Adli Şube'ye gelerek Sur marka 9 mm'lik tabanca ve 10 adet mermisini zanlından aldığını, bu kişinin daha önce adını bilmediğini fakat bir haber sitesinde görünce tanığını beyan edip, ifade verdiğini anlattı. Polis, zanlının 29 ve 22 Şubat tarihlerinde 2 kez mahkemeye çıkarılarak, 11 gün tutukluluk emri alındığını, bu süre içerisinde silahlarla ilgili balistik incelemenin tamamlandığını ve herhangi bir olayda kullanılmadığını tespit ettiklerini açıkladı. Polis, zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını belirterek, uygun bir teminat talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, yurt dışına çıkış yasağı, haftada bir gün ıspat-ı vücut etme, zanlının 50 bin TL nakit teminat yatırması ve iki kefilin 500’er bin TL kefalet senedi imzalaması şartlarıyla tutuksuz yargı kararı verdi.

Benzer haberler

Featured
Trump'tan "İranlılar helikopterimizi düşürdü, karşılık vereceğiz" mesajı 2026-06-09 21:51:00 ABD'de Texas'ın ardından New Mexico'da da hayvanda et yiyen parazit görüldü 2026-06-09 21:46:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Haziran 2026) 2026-06-09 21:37:00 DSÖ'den Ebola uyarısı "Virüsü kontrol edemiyoruz" 2026-06-09 21:26:00 Fitch Ratings, küresel ekonomi sektör görünümünü "kötüleşiyor" diye revize etti 2026-06-09 21:21:00 “4. Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması” ödül töreni ve sergi açılışı yapıldı 2026-06-09 21:14:00 Borsa günü yüzde 0,86 değer kaybederek tamamladı 2026-06-09 21:10:00 Lapta’da bazı bölgelere cuma günü elektrik verilemeyecek 2026-06-09 21:06:00 EHHD "Hastanedeki ölümle ilgili Resmi bir açıklama yapılmamış olması endişeleri artırıyor” 2026-06-09 20:08:00