Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Bengihan “Korkunun ecele faydası yoktur. Hesap günü yakındır.” Japonya’da İmparatorluk Hanedan Yasası revize edildi ABD'nin Texas eyaletinde selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi Letimbiotis "BM Genel Sekreteri’nin ziyareti çok önemli" Fransa'da fırtına nedeniyle 2 kişi öldü, 53 bin hane elektriksiz kaldı YDP Dipkarpaz Kampı yapıldı: Sonuç bildirgesi paylaşıldı Dışişleri Bakanlığı “Sayın Guterres’i, İyi Niyet Misyonunu ihlal edercesine arabulucu gibi davranmamaya davet ederiz” Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! Molehiyada tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi KTSO "Üretim yapan kesimin sürekli fedakârlık yapmasının beklendiği bir ekonomik düzen sürdürülebilir değil" Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu LAÇ Belediyesi ile GAÜ İletişim Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,74 düşüşle başladı Damianos "Elektrik bağlantıları Güney Kıbrıs için çok önemli bir adım" Bengihan “Korkunun ecele faydası yoktur. Hesap günü yakındır.” Japonya’da İmparatorluk Hanedan Yasası revize edildi ABD'nin Texas eyaletinde selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi Letimbiotis "BM Genel Sekreteri’nin ziyareti çok önemli" Fransa'da fırtına nedeniyle 2 kişi öldü, 53 bin hane elektriksiz kaldı YDP Dipkarpaz Kampı yapıldı: Sonuç bildirgesi paylaşıldı Dışişleri Bakanlığı “Sayın Guterres’i, İyi Niyet Misyonunu ihlal edercesine arabulucu gibi davranmamaya davet ederiz” Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" Güzelyurt'taki "Yaşam Merkezi" projesi inşaat aşamasına geçti Haspolat Çemberi’nde asfalt yama çalışması yapılacak! Molehiyada tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi KTSO "Üretim yapan kesimin sürekli fedakârlık yapmasının beklendiği bir ekonomik düzen sürdürülebilir değil" Uganda'da cinayet gibi kaza: 20 öğrenci ve okul müdürü öldü Schengen’e üyelik Kıbrıs sorununa takılıyor Dinozor tutkunu 9 yaşındaki çocuk, Guinness’e göre en genç müze küratörü oldu Surlariçi Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu LAÇ Belediyesi ile GAÜ İletişim Fakültesi arasında iş birliği protokolü imzalandı Borsa güne 0,74 düşüşle başladı Damianos "Elektrik bağlantıları Güney Kıbrıs için çok önemli bir adım"
Dolar
Euro
Sterlin

Silahla yakalanan şahıslar 6 gün daha tutuklu kalacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Silahla yakalanan şahıslar 6 gün daha tutuklu kalacak

(Kamalı Haber)- Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Cürümleri Önleme Şubesi ve Adli Şube ekiplerince yapılan operasyon neticesinde silahla yakalanan Türkmenistanlı iki şahıs mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olguları aktaran Polis çavuşu Aygün Karagil 5 Mayıs 2024 tarihinde saat 01.00 raddelerinde, Lefkoşa'da üzerinde faaliyet göstermekte bir marketin oto parkında Lefkoşa Polis Müdürlüğü Cürümleri Önleme Şubesi ve Adli Şube Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon neticesinde  zanlı tarafından, diğer zanlıya verilen bir adet seri numarası olmayan 9 mm çapında Sig Sauer marka tabanca, şarjörü ve şarjör içerisinde 4 adet 9 mm çapında canlı mermi tespit edilerek zanlıların suçüstü gereğince tutuklandığını söyledi. Zanlıların Mağusa ve İskele’deki ikametgahlarının arandığını ve kanunsuz bir şey tespit edilmediğini söyleyen Karagil, her iki zanlının da gönüllü ifade verdiğini kaydetti.    Karagil, 7 Mayıs 2024 tarihinde, zanlılara ait cep telefonlarında gerekli inceleme yapılabilmesi amacı ile PGM Data İnceleme Şubesi’ne, emare tabanca, şarjör ve mermiler üzerinde parmak izi araştırılması için PGM parmak izi inceleme şubesine teslim edildiğini anlattı. Polis Çavuşu Aygün Karagil mesele ile ilgili olarak zanlıların kabul niteliğinde gönüllü ifade verdiğini, aranan şahıs sayısının 5 kişiye çıktığını, bu şahıslar aleyhinde derdest emri temin edilmiş olup bu kişilerin halen aranmakta olduğunu belirtti. Polis çavuşu Aygün Karagil, zanlının emare tabancayı kendisine gönderilen konum üzerine Yeşilköy’de temin etmiş olduğu yerin tespit edilerek fotoğraflandığını belirtti. Polis, zanlıların serbest kalmaları durumunda aranmakta olan şahıslara ve alınması gereken ifadelere etki etme olasılığı kuvvetle muhtemel olduğundan soruşturma maksatlı 6 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlıların 6 gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi. 

Benzer haberler

Featured
Bengihan “Korkunun ecele faydası yoktur. Hesap günü yakındır.” 2026-07-17 16:12:24 Japonya’da İmparatorluk Hanedan Yasası revize edildi 2026-07-17 15:43:34 ABD'nin Texas eyaletinde selde ölenlerin sayısı 2'ye yükseldi 2026-07-17 15:38:54 Letimbiotis "BM Genel Sekreteri’nin ziyareti çok önemli" 2026-07-17 15:20:03 Fransa'da fırtına nedeniyle 2 kişi öldü, 53 bin hane elektriksiz kaldı 2026-07-17 15:14:52 YDP Dipkarpaz Kampı yapıldı: Sonuç bildirgesi paylaşıldı 2026-07-17 15:07:15 Dışişleri Bakanlığı “Sayın Guterres’i, İyi Niyet Misyonunu ihlal edercesine arabulucu gibi davranmamaya davet ederiz” 2026-07-17 15:02:57 Cumhurbaşkanı Erhürman, Dünya Tabipler Birliği Başkanı Dr. Jacqueline Kitulu’yu kabul etti 2026-07-17 14:36:45 Çeler "Guterres’in ziyareti Kıbrıs’ta yeni sürecin en önemli aşamalarından biri olacak" 2026-07-17 14:24:26