Sezonun 4. Turnuvası Acapulco'da devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber
Sezonun 4. Turnuvası Acapulco gerçekleşiyor.
Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:
"Güney Kıbrıs'tan turnuvalarımıza ilgi, günden güne artıyor. Bu turnuvamıza Güney Kıbrıs Tenis Federasyonu Plaj Tenisi sorumlusu yönetim kurulu üyesi de dahil olmak üzere 6 Rum sporcu mücadele ediyor.
Öncelikle tüm sezonun isim sponsoru Ciddi Muaffak’a, Plaj Tenisi Turnuvalarının sezon başından beri sorunsuz gerçekleşmesini sağlayan Yönetim Kurulu Üyemiz Çagakan Kansu 'ya, turnuvalarda görev alan hakemlerimize çok teşekkür ederiz.
CİDDİ MUTFAK BEACH TENNİS TOUR-4 ACAPULCO da ilk gün karşılaşmaları çok çekişmeli ve zevkli mücadeleler sonucunda Çift erkekler, Çift kadınlar ve Karışık çiftler kategorilerinde gruplarından çıkmayı başaran sporcular yarın (Pazar günü) gerçekleşecek finalleri ile sıralamaları belirlenecek. Final karşılaşmaların ardından düzenlenecek ödül töreni ile Plaj Tenisi Acapulco turnuvası sona erecek."
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
"Yapay zekayı durdurma" çağrılarına yenileri ekleniyor
Yunanistan'da art arda depremler
Ada, İzmir'de rekorunu geliştirdi ve Dünya barajına biraz daha yaklaştı
Hristoulidis "Holguin görüşmesinden sonuç bekliyorum"
Karaoğulları "Artık istifa edin"
Dördüncü Geleneksel Polis Halk Koşusu yapıldı
ESPA, yasa önerisinin geri çekilmesini talep etti
Amcaoğlu "Türkiye ile et ve tırnak misali çalışmalarımıza devam edeceğiz”
Trafik denetimleri: Bir günde 47 araç trafikten men edildi, beş sürücü de tutuklandı


