Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Cumhurbaşkanı Erhürman hastaneye kaldırıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Temmuz 2026) Yumaklı "14 ayrı projeden oluşan, yaklaşık 69 milyar Liralık dev bir yatırım programını yürütüyoruz” Ekinci "BİMER hâlâ hayata geçirilmedi, ihaleye bile çıkılmadı" Yüksekbaş'tan narenciye için "kriz masası" çağrısı Akar “Ülkede gazete dağıtımı durma noktasına geldi" Borsa günü yüzde 1.53 değer kazanarak tamamladı Kasım “Reform süreci belediyeye güç kattı” Bayraktar "KKTC için asrın projesi olabilir" Yılmaz "Enerji maliyeti düşecek, arz güvenliği artacak" Üstel "Bugün KKTC için bir milat, bir tarih” Hava sıcaklığı 40 dereceye kadar yükselecek! TC ile KKTC arasında Doğalgaz Boru Hattı Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı Yılmaz "Sayın Cumhurbaşkanı ile çok yakın istişare ve koordinasyon içinde hareket ediyoruz" Cumhurbaşkanı Erhürman "Kıbrıs sorunundaki süreci Türkiye Cumhuriyeti ile uyum içerisinde yürütüyoruz Yılmaz, Öztürkler’i ziyaret etti Nöbetçi eczaneler (10 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman, Cevdet Yılmaz’ı kabul etti AB nüfusu 452 milyona yükseldi Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda binlerce balık kıyıya vurdu Cumhurbaşkanı Erhürman hastaneye kaldırıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Temmuz 2026) Yumaklı "14 ayrı projeden oluşan, yaklaşık 69 milyar Liralık dev bir yatırım programını yürütüyoruz” Ekinci "BİMER hâlâ hayata geçirilmedi, ihaleye bile çıkılmadı" Yüksekbaş'tan narenciye için "kriz masası" çağrısı Akar “Ülkede gazete dağıtımı durma noktasına geldi" Borsa günü yüzde 1.53 değer kazanarak tamamladı Kasım “Reform süreci belediyeye güç kattı” Bayraktar "KKTC için asrın projesi olabilir" Yılmaz "Enerji maliyeti düşecek, arz güvenliği artacak" Üstel "Bugün KKTC için bir milat, bir tarih” Hava sıcaklığı 40 dereceye kadar yükselecek! TC ile KKTC arasında Doğalgaz Boru Hattı Kurulmasına İlişkin Mutabakat Zaptı imzalandı Yılmaz "Sayın Cumhurbaşkanı ile çok yakın istişare ve koordinasyon içinde hareket ediyoruz" Cumhurbaşkanı Erhürman "Kıbrıs sorunundaki süreci Türkiye Cumhuriyeti ile uyum içerisinde yürütüyoruz Yılmaz, Öztürkler’i ziyaret etti Nöbetçi eczaneler (10 Temmuz 2026) Cumhurbaşkanı Erhürman, Cevdet Yılmaz’ı kabul etti AB nüfusu 452 milyona yükseldi Yunanistan'ın Eğriboz Adası'nda binlerce balık kıyıya vurdu
Dolar
Euro
Sterlin

Sertoğlu'ndan 'dostluk maçı' açıklaması

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Karabükspor ile Aris Limasol arasında oynanan dostluk maçı ile ilgili bir açıklama yaptı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Sertoğlu'ndan 'dostluk maçı' açıklaması
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Karabükspor ile Aris Limasol takımlarının Slovenya’da oynadığı dostluk maçı ile ilgili olarak “Bu maç sadece bir dostluk maçıdır ve de bizim için çok normal bir olay. Ancak anormal olan ve de halkın da tepki gösterdiği biz ülke olarak bu dostlukların neresinde olduğumuzdur” dedi. “Uygulanan ambargoların kalkması için ne zaman mücadele edeceğiz” diyen Sertoğlu, “Yoksa son günlerin en moda açıklaması olan, biz de kendi yolumuza gideriz söylemine devam mı edeceğiz. Gideceğimiz yol bu ise bu yol tek yoldur. Ben bu yolda yokum” ifadelerini kullandı. Sertoğlu: “KOP sürecinde ne yapmak istediğimizi herkes daha fazla anlamıştır” KTFF Başkanı yayınladığı yazılı açıklama ile Karabükspor ile Aris Limasol takımlarının oynadığı dostluk maçı ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bugün ülke gündeminde yoğun bir şekilde yer alan ve bir çok kesimin de tepkisini çeken Karabükspor – Aris futbol takımlarının hazırlık kampı sırasında yaptıkları dostluk maçının ne anlama geldiği herkesçe yüksek sesle sorgulanmaya başlanmıştır. Bizim 2013’te başlattığımız ve de Rumların son anda yan çizmesi ile sona eren KOP sürecinde ne yapmak istediğimizi neden bu süreci bu kadar arzuladığımızı ve de tüm hakaret ve tehditlere rağmen neden bu kadar zorladığımızı herkes bu olayla birlikte biraz daha fazla anlamıştır sanırım”
SERTOĞLU: “BİZİM İÇİN NORMAL BİR OLAY ANCAK...” KTFF Başkanı Sertoğlu: “Bu maç sadece bir dostluk maçıdır ve de bizim için çok normal bir olay. Ancak anormal olan ve de halkın da tepki gösterdiği biz ülke olarak bu dostlukların neresinde olduğumuzdur”
“O günlerde yaptıklarımızı eleştirenler nasıl bir açıklama yapacak” “Biz sadece gençlerimizin Uluslararası arenada spor yapabilmelerinin önünü açmak için çabaladık. Biz gençlerimizin kendi ülkeleri dışında da spor yapabilmelerini sağlamak için uğraştık. Biz Uluslararası müsabakaları sadece televizyondan veyahut da tribünlerden seyretmekten usandığımız için, bu işlerle uğraştık. Fakat ne oldu? Sadece bir hiç. Şimdi sorarım; o günlerde bizim yapmak istediklerimizi yoğun bir şekilde eleştirenler bu olaya karşı nasıl bir açıklama yapacak. Bence hiç, neden; çünkü bu olayların normal olduğunu bile savunacaklar. Bizim için evet doğrudur, bu olaylar normaldir. Çünkü spor kardeşliktir, barıştır, dostluktur.
SERTOĞLU: “BEN BU YOLDA YOKUM”... KTFF Başkanı Sertoğlu: “Biz kendi gençlerimize uygulanan bu spor ambargosunun kalkması için ne zaman hep birlikte mücadele edeceğiz? Yoksa son günlerin en moda açıklaması olan, biz de kendi yolumuza gideriz söylemine devam mı edeceğiz. Gideceğimiz yol bu ise bu yol tek yoldur. Ben bu yolda yokum”
“Ben bu yolda yokum” “Sevgili arkadaşlar bu maç sadece bir dostluk maçıdır ve de bizim için çok normal bir olay. Ancak anormal olan ve de halkın da tepki gösterdiği biz ülke olarak bu dostlukların neresinde olduğumuzdur. Bizim takımlarımızın dostluk maçları oynama sırası gelmedi mi. Bizim gençlerimize ahlaksızca uygulanan bu spor ambargosunun kalkma zamanı gelmedi mi. Biz kendi gençlerimize uygulanan bu spor ambargosunun kalkması için ne zaman hep birlikte mücadele edeceğiz? Yoksa son günlerin en moda açıklaması olan, biz de kendi yolumuza gideriz söylemine devam mı edeceğiz. Şimdi sorarım? Eğer bizim gideceğimiz yol bu ise bu yol tek yoldur. Ben bu yolda yokum” “Herkes ülke gençliğini düşünüyorsa gençlik için el ele verelim” “Bizim yolumuz Türkiye’nin de desteğini alarak Uluslararası alanda gençliğimize uygulanan insanlık dışı ambargoların kalkması için etkin bir şekilde mücadele etmektir. Gelin bugünden başlayalım. Herkes samimi ise ülke gençliğini düşünüyorsa bu gençlik için el ele verelim. Cumhurbaşkanı, Hükümet, Muhalefet spor ambargosu kalkana kadar var gücümüzle uğraşalım. Bu gençlik bunu hak ediyor.”

Benzer haberler

Featured
Cumhurbaşkanı Erhürman hastaneye kaldırıldı! 2026-07-10 21:51:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (10 Temmuz 2026) 2026-07-10 21:47:32 Yumaklı "14 ayrı projeden oluşan, yaklaşık 69 milyar Liralık dev bir yatırım programını yürütüyoruz” 2026-07-10 21:29:05 Ekinci "BİMER hâlâ hayata geçirilmedi, ihaleye bile çıkılmadı" 2026-07-10 21:04:38 Yüksekbaş'tan narenciye için "kriz masası" çağrısı 2026-07-10 21:01:07 Akar “Ülkede gazete dağıtımı durma noktasına geldi" 2026-07-10 20:52:46 Borsa günü yüzde 1.53 değer kazanarak tamamladı 2026-07-10 20:18:23 Kasım “Reform süreci belediyeye güç kattı” 2026-07-10 20:12:59 Bayraktar "KKTC için asrın projesi olabilir" 2026-07-10 20:01:18