Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır” Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır”
Dolar
Euro
Sterlin

Serin ve nemli hava bekleniyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Serin ve nemli hava bekleniyor

Meteoroloji Dairesi’nin haftalık hava tahmin raporuna göre, yarından itibaren bir hafta boyunca bölge, serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Meteoroloji Dairesi Müdürlüğü’nün 12 – 18 Haziran tarihleri arasını kapsayan haftalık hava tahmin raporuna göre, en yüksek hava sıcaklığı iç kesimlerde 30 - 33 ºC ve sahillerde ise 25 - 28 ºC dolaylarında seyredecek.
Rapora göre; Cumartesi, Pazar ve Pazartesi az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu, Salı açık ve az bulutlu, Çarşamba az bulutlu öğleden sonra parçalı bulutlu, Perşembe ve Cuma ise açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor.
Rüzgar ise, genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esecek.

TAK

Benzer haberler

Featured
Kahve makinesi yangına neden oldu 2026-07-30 22:38:00 Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! 2026-07-30 22:34:09 ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı 2026-07-30 22:02:45 Fas'tan İspanya'ya göçmen akını 2026-07-30 21:50:03 Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı 2026-07-30 21:42:00 Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! 2026-07-30 21:34:00 Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı 2026-07-30 21:24:37 Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı 2026-07-30 21:12:53 Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti 2026-07-30 21:04:17