Şenkul "Bu başarı sadece kulübün değil, tüm Girne’nin gururudur”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, KKTC Kadınlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Akdeniz Spor Birliği’ni tebrik etti.
Murat Şenkul yayımladığı tebrik mesajında, “Bu sezon ortaya koyduğu üstün performansla KKTC Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğuna ulaşan Akdeniz Spor Birliği, aynı zamanda Girnemize büyükler basketbol ligindeki ilk kupasını kazandırarak kentimizin spor tarihine önemli bir başarı eklemiştir. Bu başarı sadece kulübün değil, tüm Girne’nin gururudur” dedi.
Şenkul, 2004 yılında kurulan ve bugüne kadar sporun gelişimine önemli katkılar sağlayan Akdeniz Spor Birliği’nin Girne Belediyesi'yle sportif alanda başarılı işbirlikleri bulunduğunu kaydetti. Kulübün altyapısında yaklaşık 5 yüz sporcunun bulunduğuna işaret eden Şenkul, son yıllarda büyükler kategorisinde elde edilen başarıların altyapıda verilen emeklerin bir sonucu olduğunu kaydetti.
Benzer haberler
Featured
‘Hadi Öldürsene Canikom’ Girne Amfi Tiyatro’da izleyiciyle buluştu
Lefke Gazi Lisesi Okul Aile Birliği "Bu proje en başta Lefke'nin öğrencilerine, ailelerine ve eğitim emekçilerine aittir”
Trump'ın istediği oldu, Apple anlaştı
Petrol fiyatları daha da düştü
Biyologlar Derneği “Kuru otların ve yanıcı bitki örtüsünün düzenli temizlenmesi hayati önem taşıyor”
Yıldızı tarafından kavrulan bir gezegen keşfedildi
BBC, 500 milyon sterlinlik tasarruf planı kapsamında 550 kişinin işine son verecek
Anlaşmayla birlikte altın yükseldi
ABD-İran mutabakatı elektronik ortamda imzalandı


