Şenkul "Bu başarı sadece kulübün değil, tüm Girne’nin gururudur”
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, KKTC Kadınlar Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Akdeniz Spor Birliği’ni tebrik etti.
Murat Şenkul yayımladığı tebrik mesajında, “Bu sezon ortaya koyduğu üstün performansla KKTC Kadınlar Basketbol Ligi şampiyonluğuna ulaşan Akdeniz Spor Birliği, aynı zamanda Girnemize büyükler basketbol ligindeki ilk kupasını kazandırarak kentimizin spor tarihine önemli bir başarı eklemiştir. Bu başarı sadece kulübün değil, tüm Girne’nin gururudur” dedi.
Şenkul, 2004 yılında kurulan ve bugüne kadar sporun gelişimine önemli katkılar sağlayan Akdeniz Spor Birliği’nin Girne Belediyesi'yle sportif alanda başarılı işbirlikleri bulunduğunu kaydetti. Kulübün altyapısında yaklaşık 5 yüz sporcunun bulunduğuna işaret eden Şenkul, son yıllarda büyükler kategorisinde elde edilen başarıların altyapıda verilen emeklerin bir sonucu olduğunu kaydetti.
Benzer haberler
Featured
Piyasalar nefesini tuttu: ABD'den gelecek veri Bitcoin'i nasıl etkileyecek?
Japonya’da taht krizi derinleşiyor: Kadınların imparator olmasına neden izin verilmiyor?
Bakan Çavuş, Laguna Balıkçı Barınağı’nda bölge balıkçılarıyla görüştü
ABD'de 12 eyalet Paramount'un Warner Bros. Discovery'yi satın alma girişimine karşı dava açtı
Brent petrolün fiyatı ABD-İran geriliminin etkisiyle 80 doları aştı
Trump'tan "İran'ı sert şekilde vuracağız" açıklaması
Pilot uçakla gökyüzüne "sıkıldım" yazdı, izne çıkarıldı
Trump'ın hamlesi piyasaları altüst etti: Altın fiyatlarında büyük çöküş
Küba karanlığa gömüldü



