Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Yıldızı tarafından kavrulan bir gezegen keşfedildi BBC, 500 milyon sterlinlik tasarruf planı kapsamında 550 kişinin işine son verecek Anlaşmayla birlikte altın yükseldi ABD-İran mutabakatı elektronik ortamda imzalandı 2 bin yıl önce ölen birinin kemikleri aletlere dönüştürülmüş Döviz kurlarında son durum (18 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (18 Haziran 2026) Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Yıldızı tarafından kavrulan bir gezegen keşfedildi BBC, 500 milyon sterlinlik tasarruf planı kapsamında 550 kişinin işine son verecek Anlaşmayla birlikte altın yükseldi ABD-İran mutabakatı elektronik ortamda imzalandı 2 bin yıl önce ölen birinin kemikleri aletlere dönüştürülmüş Döviz kurlarında son durum (18 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (18 Haziran 2026) Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek”
Dolar
Euro
Sterlin

Savunma bakanlarının bir araya geleceği iddia edildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Savunma bakanlarının bir araya geleceği iddia edildi

ABD Savunma Bakanı James Mattis ile Kıbrıs Cumhuriyeti Savunma Bakanı Savvas Angelidis’in, ay sonundan önce bir görüşme gerçekleştireceği iddia edildi.

Alithia gazetesi, New York’ta yayımlanan “Greek News” gazetesinin, Cumhuriyetçi milletvekili Dan Donovan’ın açıklamalarına atıfta bulunarak yer verdiği haberinde, ABD Savunma Bakanı James Mattis ile Kıbrıs Cumhuriyeti Savunma Bakanı Savvas Angelidis’in ay sonundan önce bir araya geleceklerinden söz ettiğini yazdı. Habere göre Donovan gazeteye yaptığı açıklamada, ABD Savunma Bakanı Mattis’in, Kıbrıs Cumhuriyeti Savunma Bakanı ile görüşmesinin söz konusu olduğunu, Kıbrıs'ın güneyine yönelik bir ambargonun uygulandığını, Trump hükümetinin bunu yeniden gözden geçireceğini ifade etti. Gazete bu görüşmenin, Kıbrıs Cumhuriyeti tarafından teyit edilmediğini yazdı. Habere göre, Rum bir yetkili Greek News’e yaptığı açıklamada, Kıbrıs Cumhuriyeti'nin böyle bir bilgiye sahip olmadığını söyledi. Gazete, haberinde ayrıca Kıbrıs Cumhuriyeti Savunma Bakanı Savvas Angelidis’in bugün ABD’nin Kıbrıs Büyükelçisi Kathleen Doherty ile görüşmesinin de beklendiğini yazdı. Gazete, ABD ve Kıbrıs Cumhuriyeti Savunma Bakanları’nın bir araya gelmesi durumunda bunun ilk olacağını belirtti. Kaynak: TAK

Benzer haberler

Featured
Yıldızı tarafından kavrulan bir gezegen keşfedildi 2026-06-18 08:57:00 BBC, 500 milyon sterlinlik tasarruf planı kapsamında 550 kişinin işine son verecek 2026-06-18 08:53:00 Anlaşmayla birlikte altın yükseldi 2026-06-18 08:49:00 ABD-İran mutabakatı elektronik ortamda imzalandı 2026-06-18 08:37:00 2 bin yıl önce ölen birinin kemikleri aletlere dönüştürülmüş 2026-06-18 08:24:00 Döviz kurlarında son durum (18 Haziran 2026) 2026-06-18 08:05:00 En son hava durumu tahminleri (18 Haziran 2026) 2026-06-18 08:00:00 Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor 2026-06-17 21:51:00 Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" 2026-06-17 21:44:00