"Sanatçılar Çarşısı" açılıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mağusa’da pazar günü “Sanatçılar Çarşısı” açılıyor.
Müjde Şener ile Çamay Çiçekseven’in organizasyonu ve Mağusa Belediyesi’nin katkılarıyla her pazar Mağusa’da eski Astro’nun park yerinde düzenlenecek çarşıda, el emeği ürünleri satılacak ve dileyen sanatçılar performanslarını sergileyebilecek. Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, Müjde Şener, amaçlarının evlerinde bir şeyler üreten kadınların kendileri satış yapacak bir pazar bulmalarını sağlamak olduğunu ifade ederek, etkinlikte birçok sanatçıya da sanatlarını icra edebilmek için fırsat yaratılacağını belirtti.
Çamay Çiçekseven de Mağusa Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek ilerleyen zamanda iş birliklerinin daha da güzel noktalara geleceğini söyledi. Çiçekseven, Sanatçılar Çarşısı’nda birçok değerli sanatçıya yer vermekten mutlu olduklarını da ifade ederek tüm halkı ve sanatseverleri pazar günkü etkinliğe davet etti.
Mağusa eski Astro park yerinde yer alacak Sanatçılar Çarşısı, Pazar günü saat 18.00’de başlayacak ve 23.00’e dek devam edecek.
Etkinlikte araştırmacı-yazar Nurperi Özgener çocuklara masal okuyacak; Enver Ermetal ve NKL Freezone enstrüman birincisi Berk Akımcı sahne alacak; ressam Hanife Mine Egemen’in mini sergisi etkinliğe renk katacak.
(TAK) Benzer haberler
Featured
İspanya'da 2 hızlı trenin çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 69'a çıktı
Güney Kore'de eski devlet başkanı Yoon'un idamı talep edildi
Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde istifa etti
Üstel “Birileri 'UBP bitti' demekle UBP'yi bitiremez"
ECB Başkanı Lagarde aralıkta yeni bir faiz artışına işaret etti
8. Uluslararası Türk Dünyası Bilim ve Kültür Şenliği’nde Hala Sultan İlahiyat Koleji’ne çifte ödül
Lapta'da 3 saatlik elektrik kesintisi yapılacak
Denktaş “Devletin kara kutularını ve bilinmeyenlerini bilen biri varsa, o da benim”
Milletvekilleri Türk Dünyası Diyalog Forumu’na katılıyor




