"Şahane Düğün" sahneleniyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi’nin kış ve bahar ayları için hazırladığı kültür sanat programı Ocak ayında da devam ediyor.
Devlet Tiyatroları’nın, “Şahane Düğün” adlı oyunu bu akşam ve 8 Ocak Salı saat 20.00’de Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda izleyicileriyle buluşacak. Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, iki perdelik komedi, evleneceği günün sabahı yatakta tanımadığı biriyle uyanan damat adayının ve zincirleme şekilde işin içine karışan herkesin mücadelesini konu alıyor.
OCAK PROGRAMI…
Kültür sanat etkinlikleri, 10 Ocak Perşembe günü, 20 yıl televizyon haberciliği yapan İrfan Değirmenci’nin tek kişilik gösterisi “Anne Ben Artist Oldum” ile devam edecek.
15 Ocak Salı, Türkiye Kömür İşletmeleri Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, 18 Ocak Cuma Samsun Sanat Tiyatrosu’ndan “Kuvâ-yi Milliye Destanı”; 22 Ocak Salı ve 24 Ocak Perşembe saat 20.00’de, Girne Belediye Tiyatrosu, “Düdüklüde Kıymalı Bamya” oyunu Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda izleyicileriyle buluşacak.
7-14 Ocak tarihleri arasında Tanju Akyol’un Resim Sergisi Girne Belediyesi Sanat Galerisi’nde mesai saatleri içerisinde sanatseverler tarafından izlenebilecek.
Bilet ve bilgi için Girne Belediyesi Danışma Masası, 0392 815 21 19/101 ve Oda Tiyatrosu gişesine 0533 821 21 44 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
MotoGP Katar Grand Prix'sinde sprint yarışını Marc Marquez kazandı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinde
Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimler hükümsüzdür"
Yatmadan önce canınız abur cubur mu çekiyor? İşte nedenleri ve neler yapabileceğiniz
TC Dışişleri "Doğu Akdeniz’deki kablo döşeme faaliyeti için henüz muvafakat alınmadı"
Meteoroloji Dairesi'nden denizde fırtına uyarısı
KKTC Dostluk Kupası’nda dört büyük takım buluştu
Taçoy, Bankalar Birliği yönetimiyle Ekonomiye Finansal Destek konusunu görüştü
Tahsin Mertekçi ölüm yıldönümünde kabri başında anıldı




