Sağlık ve Farkındalık Buluşması yarın düzenleniyor

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi’nin katkıları ve LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) iş birliğiyle yarın “Sağlık ve Farkındalık Buluşması” düzenlenecek.
Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, yarın saat 14.00’te Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nda yer alacak etkinlikte, lösemi ve kanser konusunda bilinçlendirme çalışmaları ön planda olacak.
Program kapsamında; “Lösemi nedir?”, “LÖSEV’in kuruluş hikayesi”, “LÖSEV ofisleri ve temel yapı taşları”, “Doğal yaşam ve kanser ilişkisi”, “Kanser farkındalığı”, “Hastalara sunulan destekler”, “Kampanya dönemleri” ile “Gönüllülük nedir ve LÖSEV’in düzenlediği etkinlikler” gibi konular ele alınacak.
Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe katılmak isteyenler 0533 879 95 95 numaralı telefon üzerinden kayıt yapabilecek ve detaylı bilgi alabilecek.
Benzer haberler
Featured
Çavuşoğlu “DAÜ’de münhal ve istihdam talebi olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor”
Nöbetçi eczaneler (18 Eylül 2026)
Oymen “Okullarda plastik tüketimini azaltırken su güvenliğinden ödün verilmemeli”
Üstel "Kayıplarımıza ulaşmak amacıyla yürütülen çalışmaların her aşamasını büyük bir hassasiyetle takip etmeye devam ediyoruz"
Yılmaz ve Üstel, Ercan Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi
Geminin sol ön kızağındaki kırığın üstünkörü tamir edildiği ortaya çıktı
Kültürel Miras Teknik Komitesi, Aşağı Arodez’deki camide koruma çalışmalarını başlattı
KÖDER Hayatımıza Değer Katan Kadınlarımız serisinin 5'inci kitabı tanıtılacak
Yüksel Eracar için acil kan aranıyor!



