Sağlık Fonu’ndan faydalanmak isteyen üyelere duyuru
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) Başkanı Güven Bengihan, Sağlık Fonu’ndan faydalanmak isteyen üyelerinin 1 Ocak 2021’den itibaren sendikaya müracaat edebileceklerini duyurdu.
Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, Kovid 19 pandemisi sebebiyle yaşanan ekonomik sıkıntılara döviz krizinin de eklenmesiyle, dar ve sabit gelirli çalışanların, emeklilerin alım gücünde büyük gerileme yaşandığına dikkat çekti.
Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden KTAMS’ın bu zorlu süreçte üyeleri ile yardımlaşma ve dayanışmayı daha ileri aşamaya taşımak adına Sağlık Fonu’nu hayata geçirdiğini belirten Bengihan, Sağlık Fonu’ndan faydalanmak isteyen üyelerinin 1 Ocak 2021’den itibaren sendikaya müracaat edebileceklerini kaydetti.
TAK
Benzer haberler
Featured
Küresel petrol fiyatları ABD-İran savaşı öncesindeki en düşük seviyeye geriledi
Venezuela'da art arda iki büyük deprem: Olağanüstü hal ilan edildi
Döviz kurlarında son durum (25 Haziran 2026)
En son hava durumu tahminleri (25 Haziran 2026)
Yolsuzlukla yargılanan Netanyahu'nun ifade verme işlemi 98'inci duruşmada tamamlandı
Fransa'da Ebola vakası görüldü
İngiltere'deki hastane ihmallerinde 500'den fazla bebek ve anne hayatını kaybetti veya zarar gördü
Döviz piyasalarında günün son rakamları (24 Haziran 2026)
Gazimağusa'da beş yılda 600'ü aşkın köpek kısırlaştırıldı



