Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026) ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026) KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor" Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026) En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026) ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026) KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi Borsa günü yüzde 0,64 değer kaybederek tamamladı Atletizmde Eskişehir çıkarması Alas “Mersinlik Yangını Araştırma Komitesi raporu nerede?” Seçim ve Halkoylaması Yasası ve Polis Örgütü (Kuruluş, Görev ve Yetkileri) Yasası kabul edildi Hristodulidis, Ktoris ve bazı siyasi partiler, Uludağ’ın vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı AB'de 150 euroluk gümrük muafiyeti 1 Temmuz'da kalkıyor Seçim ve Halkoylaması (Değişiklik) Yasa Tasarısı Meclis Genel Kurulu'nda görüşülüyor Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 39 dereceye kadar yükselecek Üstel "Eserlerimizle iftihar ediyoruz, olumsuzluklara rağmen ekonomiyi küçültmedik" Arıklı "İç hat konusunun siyasi tartışmayla kamuoyuna malzeme haline getirilmesi yanlış" Ataoğlu "Hükümet ortaklarıyla bütün görüşlerimiz örtüşmüyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Sağlık Bakanlığı'na anlamlı bağış

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Sağlık Bakanlığı'na anlamlı bağış

Ülke spor kulüplerinden YONPAŞ Dumlupınar Spor Kulübü öncülüğünde, Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu, Dünya Engelliler Federasyonu ile Sosyal Farkındalik Federasyonu; 5’i Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği; 10’u ise Devlet Hstanesi’nde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na 15 tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Sağlık Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre bağış, Onkoloji Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Sağlık Bakanı Filiz Besim burada yaptığı konuşmada, yapılan bağıştan dolayı teşekkür ederek, “Mutluluktan gözlerimi yaşarttınız” dedi.   Sosyal sorumluluk projelerini her zaman gönülden desteklediklerini söyleyen Bakan Besim, bu projenin de insana yardım tutkusu ile yapıldığını ifade ederek, katkı koyan herkese yürekten teşekkür etti. Bakan Besim, tüm toplum bireylerinin hep birlikte engelsiz toplumlar, engelsiz şehirler, engelsiz köyler, engelsiz kurumlar oluşturmak için çalışması gerektiğine de dikkat çekti. KILIÇ Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu Genel Başkanı Nedim Kılıç böyle bir projede yeralmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kılıç, kendisi de bir engelli birey olarak yaşadıkları zorlukları anlatarak, “Devletimize ve milletimize bize sakın acıyarak bakmayın diyoruz. Biz de her birey gibi ülkemize hizmet için çalışıyoruz. Bize yapılan destek ve yardımları şimdi biz yapıyoruz bundan da çok mutluyuz” dedi. Kaynak:TAK

Benzer haberler

Featured
Döviz kurlarında son durum (30 Haziran 2026) 2026-06-30 08:28:41 En son hava durumu tahminleri (30 Haziran 2026) 2026-06-30 08:24:17 ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu 2026-06-29 22:42:13 KDC'de Ebola salgınında vaka sayısı 1274'e yükseldi 2026-06-29 22:38:13 Yunanistan'ın üç farklı bölgesinde çıkan orman yangınlarına müdahale ediliyor 2026-06-29 22:34:07 Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz" 2026-06-29 22:30:32 Döviz piyasalarında günün son rakamları (29 Haziran 2026) 2026-06-29 22:13:01 KŞK "Sevgül Uludağ, kayıp yakınlarının sesi oldu, hatırası ilham kaynağı olsun" 2026-06-29 21:55:15 Meclis Genel Kurulu’nda dört yasa tasarısı ve bir yasa önerisi daha kabul edildi 2026-06-29 21:49:39