Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Tarihi güçteki "Süper El Nino" ABD'de kış dengelerini değiştirecek Döviz kurlarında son durum (21 Ağustos 2026) En son hava durumu tahminleri (21 Ağustos 2026) Belçika'daki büyük orman yangını 7. gününde kontrol altına alındı İskele’de cumartesi günü Uzay ve Bilim Sempozyumu yapılacak Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ağustos 2026) Amcaoğlu “Kontrolsüz fiyat artışlarını durdurmak için yoğun çaba harcıyoruz” Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybıyla tamamladı Almanya'da aşırı sıcaklardan hayatını kaybedenlerin sayısı yaklaşık 14 bine yükseldi İskele Belediyesi'nden pis su iddialarına yanıt Güçlü El Nino'nun küresel ekonomiye faturası ağır olabilir Türkiye'den Atina'nın açıkladığı plana tepki "Hiçbir hukuki sonuç doğurmayacak" CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy "Güzelyurt’un kaderi göç vermek değildir" Cyprus Mail “TMK’ye başvuruları önlemek amacı taşıyan ulusal fon önerisi bir yıldır Meclis komitesinde” Güney Kıbrıs’ta Batı Nil virüsü taşıyan bir kişi tespit edildi Basın-Sen “İşçilerin hakkı gasp edilirken kamu otoritesinin sessiz kalması kabul edilemez" Hukuk Komitesi’nde bir karar tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi Meslek Liseleri'ne 2.Tur Başvuruları başlıyor AÖA giriş sınavı cumartesi günü iki merkezde yapılacak Cumhurbaşkanı Erhürman “Taşınmaz Mal Komisyonu'na başvuru neden engellenmeye çalışılıyor?” Tarihi güçteki "Süper El Nino" ABD'de kış dengelerini değiştirecek Döviz kurlarında son durum (21 Ağustos 2026) En son hava durumu tahminleri (21 Ağustos 2026) Belçika'daki büyük orman yangını 7. gününde kontrol altına alındı İskele’de cumartesi günü Uzay ve Bilim Sempozyumu yapılacak Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ağustos 2026) Amcaoğlu “Kontrolsüz fiyat artışlarını durdurmak için yoğun çaba harcıyoruz” Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybıyla tamamladı Almanya'da aşırı sıcaklardan hayatını kaybedenlerin sayısı yaklaşık 14 bine yükseldi İskele Belediyesi'nden pis su iddialarına yanıt Güçlü El Nino'nun küresel ekonomiye faturası ağır olabilir Türkiye'den Atina'nın açıkladığı plana tepki "Hiçbir hukuki sonuç doğurmayacak" CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Reşat Kansoy "Güzelyurt’un kaderi göç vermek değildir" Cyprus Mail “TMK’ye başvuruları önlemek amacı taşıyan ulusal fon önerisi bir yıldır Meclis komitesinde” Güney Kıbrıs’ta Batı Nil virüsü taşıyan bir kişi tespit edildi Basın-Sen “İşçilerin hakkı gasp edilirken kamu otoritesinin sessiz kalması kabul edilemez" Hukuk Komitesi’nde bir karar tasarısı Genel Kurul’a sevk edildi Meslek Liseleri'ne 2.Tur Başvuruları başlıyor AÖA giriş sınavı cumartesi günü iki merkezde yapılacak Cumhurbaşkanı Erhürman “Taşınmaz Mal Komisyonu'na başvuru neden engellenmeye çalışılıyor?”
Dolar
Euro
Sterlin

"Sağlık Bakanlığı ve Üst Kurul'un kararlarını bekliyoruz"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
"Sağlık Bakanlığı ve Üst Kurul'un kararlarını bekliyoruz"
Reklam

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu toplandı.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu , Çeler’e teşekkür ederek, önerilere sıcak baktıklarını söyledi. Ataoğlu, turizme yönelik çalışmaları anlatarak, kapalı devre turizm ve iç turizme yönelik yapılan çalışmalara işaret etti.

Ataoğlu, bu yılın kaçırılmaması adına da kapalı devre turizmi hayata geçirdiklerini, 3 bin 132 kişinin ülkeye geldiğini, 10 vaka rastlandığını anlattı. Ataoğlu, bayram süresince iç turizmin de hareketlendiğini, gerekli denetim ve incelemeleri yaptıklarını, şikayet, talep ve önerileri dinlediklerini kaydetti.

Ataoğlu, kapalı devre turizm dışında nasıl hareket edebilecekleri konusunda da çalışmalar yaptıklarını, çift aşılı kişilerin ülkeye gelebilmesinin önünün açılması için 3 Haziran tarihinin öne çıktığını, uçak sayısının artırılması, ülkeye daha çok insanın gelmesi, esnafın da bundan faydalanabilmesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Bayram süresince piyasaya 9 milyon TL civarında bir kaynağın sağlandığını,  kapalı devre turizmiyle birlikte piyasaya giren rakamın  20 milyon TL olduğunu,  bu rakamların daha fazla artması için turizmde açılımın şart olduğunu, bunun için de bazı şartları oluşturarak İsrail pazarından turistleri ülkeye getirmek yanında Güney ile de çalışmaların sürdüğünü anlatan Ataoğlu, Sağlık Üst Kurulu’nun PCR testleri ile ilgili vereceği karara göre hareket edeceklerini söyledi.

Milletvekillerinin sorularını da yanıtlayan Ataoğlu, bakanlık olarak turizm açısından hazır olduklarını, ancak Sağlık Bakanlığı ve Üst Kurul’un kararlarını beklediklerini, 3 Haziran tarihine hazır olduklarını kaydetti.

TAK

Benzer haberler

Featured
Tarihi güçteki "Süper El Nino" ABD'de kış dengelerini değiştirecek 21 Ağu 2026 09:01 Döviz kurlarında son durum (21 Ağustos 2026) 21 Ağu 2026 08:49 En son hava durumu tahminleri (21 Ağustos 2026) 21 Ağu 2026 08:45 Belçika'daki büyük orman yangını 7. gününde kontrol altına alındı 20 Ağu 2026 22:26 İskele’de cumartesi günü Uzay ve Bilim Sempozyumu yapılacak 20 Ağu 2026 22:07 Döviz piyasalarında günün son rakamları (20 Ağustos 2026) 20 Ağu 2026 21:52 Amcaoğlu “Kontrolsüz fiyat artışlarını durdurmak için yoğun çaba harcıyoruz” 20 Ağu 2026 21:41 Borsa günü yüzde 0,43 değer kaybıyla tamamladı 20 Ağu 2026 21:01 Almanya'da aşırı sıcaklardan hayatını kaybedenlerin sayısı yaklaşık 14 bine yükseldi 20 Ağu 2026 20:44