Sağanak yağmur bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber
Havanın yarından itibaren Cuma gününe kadar yağışlı, daha sonra ise parçalı bulutlu olması bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, hava, 3-9 Kasım tarihleri arasında alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Yarın, çarşamba ve Perşembe günü yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak beklenen ülkede, havanın cuma günü parçalı ve çok bulutlu; cumartesi parçalı ve çok bulutlu, zamanla sağanak; Pazar ve pazartesi parçalı bulutlu olması öngörülüyor.
En yüksek hava sıcaklığı, genellikle iç kesimlerde ve sahillerde 23-26 derece dolaylarında seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli, Çarşamba ve Perşembe günleri ise yer yer fırtınamsı olarak esecek.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Rusya "Avrupa ülkelerinin Ukrayna müzakere masasında yeri yok"
Polonya'nın Krakov kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi öldü, 15 kişi yaralandı
Ölen yıldızın etrafında ilk kez çift halkalı gezegen enkazı bulundu
BM'den Gazze için acil kış hazırlığı çağrısı
Güvenli sanılan plastik kimyasalı bebeklerin daha küçük doğmasına yol açabilir
ABD, İran'ın nükleer programı hakkında bilgi verenlere 20 milyon dolara kadar ödül vadetti
MotoGP Katar Grand Prix'sinde sprint yarışını Marc Marquez kazandı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak enflasyon verilerinde
Dışişleri Bakanlığı "Kıbrıs Türk halkının haklarını yok sayan girişimler hükümsüzdür"




