Sağanak yağmur bekleniyor

Voice Kıbrıs Haber
Meteoroloji Dairesi, hafta sonunun bulutlu geçeceğini, Pazartesi ve Salı günleri ise yer yer sağanak beklendiğini açıkladı.
Dairenin haftalık hava tahmini raporuna göre, 9-15 Nisan tarihleri arasında bölge serin ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalacak.
Hava, yarın açık ve az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, Pazar parçalı ve az bulutlu, sabah saatleri sisli, Pazartesi ve Salı parçalı bulutlu öğleden sonra yer yer sağanak yağışlı, sabah saatleri sisli, diğer günler açık ve az bulutlu geçecek.
En yüksek hava sıcaklığı periyodun ilk günleri iç kesimlerde ve sahillerde 25 - 28 ºC, diğer günlerde ise 21 - 24 ºC dolaylarında seyredecek.
PAZARTESİ FIRTINA VAR
Rüzgar genellikle Güney ve Batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, Pazartesi günü ise kuvvetli yer yer fırtına şeklinde esecek.
Benzer haberler
Featured
Pile Barış Festivali cumartesi günü yapılıyor... Festivale liderler de katılacak
ABD'de enflasyon eylülde hızlandı
Ülkede sağanak etkili oluyor: Saat 18’00 e kadar en fazla yağışı Taşpınar aldı
Hristodulidis “Uluslararası İsrail Müttefikleri Vakfı” Başkanı ve “parlamento iş birliği grubu” ile görüştü
Aşırı yağışlı hava Güney Kıbrıs’ta etkili oluyor
KTOEÖS yarın Güzelyurt ve Lefke bölgesi okullarda öğleden sonra grevde olacak
Dünyanın en eski gemi batığı Antalya'da keşfedildi
Halk TV'ye kayyum atandı
Mındıkoğlu “9 emekçinin işten durdurulmasını kabul etmiyoruz”



