Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Salı günü iki bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Domates,havuç ve dereotları imha edildi, salatalıkların hasadı durduruldu Erdoğan “Barışa giden yolu açmanın gayreti içerisindeyiz" YSK "Adaylık başvurularının 30 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor" Kültürel Miras Teknik Komitesi, ada genelinde koruma ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor Polatpaşa Bulvarı hafta sonu araç trafiğine kapatılacak Meteoroloji Dairesi son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 4 derece düşecek Troya'da 2 bin 800 yıllık kemik flüt ve 4 bin 500 yıllık idol başı bulundu İki ayrı trafik kazasında teminat şartlarını yerine getiremeyen alkollü sürücü cezaevine gönderildi Petrolde son 5 ayın rekoru kırıldı Su sebili ve uzatma kablosu yangına neden oldu Nöbetçi eczaneler (23 Ekim 2026) Yola fırlayan 4 yaşındaki çocuk arabaya çarpıp yaralandı LeBron James, 41 yaşında tarihi bir ilke imza attı CTP Gönyeli Alayköy Belediye Meclis üyelerinin sıralaması kurayla belirlendi 40 milyar euroluk aile savaşı başladı Savaşan “UBP'nin yarın yapılacak sıralama seçimini 50’den fazla YSK personeli denetleyecek” Lefkoşa Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak Güney Kıbrıs’ta yabancıların gayrimenkul alımları tartışma konusu oldu Ses kayıtlarının 32 günlük bölümü dinlendi “Gemideki bir tek sağlam biziz, geriye kalan her şey yarım” Salı günü iki bölgeye 3 saat elektrik verilemeyecek Domates,havuç ve dereotları imha edildi, salatalıkların hasadı durduruldu Erdoğan “Barışa giden yolu açmanın gayreti içerisindeyiz" YSK "Adaylık başvurularının 30 Ekim’e kadar yapılması gerekiyor" Kültürel Miras Teknik Komitesi, ada genelinde koruma ve restorasyon çalışmalarını sürdürüyor Polatpaşa Bulvarı hafta sonu araç trafiğine kapatılacak Meteoroloji Dairesi son tahminleri açıkladı: Hava sıcaklığı 4 derece düşecek Troya'da 2 bin 800 yıllık kemik flüt ve 4 bin 500 yıllık idol başı bulundu İki ayrı trafik kazasında teminat şartlarını yerine getiremeyen alkollü sürücü cezaevine gönderildi Petrolde son 5 ayın rekoru kırıldı Su sebili ve uzatma kablosu yangına neden oldu Nöbetçi eczaneler (23 Ekim 2026) Yola fırlayan 4 yaşındaki çocuk arabaya çarpıp yaralandı LeBron James, 41 yaşında tarihi bir ilke imza attı CTP Gönyeli Alayköy Belediye Meclis üyelerinin sıralaması kurayla belirlendi 40 milyar euroluk aile savaşı başladı Savaşan “UBP'nin yarın yapılacak sıralama seçimini 50’den fazla YSK personeli denetleyecek” Lefkoşa Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak Güney Kıbrıs’ta yabancıların gayrimenkul alımları tartışma konusu oldu Ses kayıtlarının 32 günlük bölümü dinlendi “Gemideki bir tek sağlam biziz, geriye kalan her şey yarım”
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin’in kızı öldürüldü

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin’in kızı öldürüldü
Reklam

Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina, aracına yerleştirilen bombanın patlaması sonucu öldü. Rusya, Dugin’in kızının planlı bir şekilde öldürüldüğünü açıkladı. Aleksandr Dugin, Vladimir Putin'in "beyni" olarak tanımlanıyor.

Rusya’nın tanınmış siyaset uzmanı Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina’nın "planlı" şekilde öldürüldüğü duyuruldu. Rusya Soruşturma Komitesinden yapılan açıklamada, Darya Dugina’nın, içinde bulunduğu aracın patlatılması nedeniyle hayatını kaybettiği hatırlatıldı. Dugina'ya yönelik suç işlendiği kaydedilen açıklamada, "Elde edilen bilgilere göre, suçun önceden planlandığı ve sipariş üzerine işlendiği düşünülüyor" ifadelerine yer verildi. Aleksandr Dugin’in kızı Darya Dugina, içinde bulunduğu aracın Moskova bölgesindeki Odintsovo kentinin yakınlarında dün infilak etmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti.
Olayla ilgili soruşturma başlatılmış, araca patlayıcı cihazın yerleştirildiği ve araç seyir halindeyken patlatıldığı belirtilmişti. Arabanın, Aleksandr Dugin'e ait olduğu ifade edilmişti. PUTİN'İN BEYNİ Aleksandr Dugin, Rus Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "beyni" olarak da tanımlanan milliyetçi bir isim.
Saldırıda hayatını kaybeden 30 yaşındaki Darya Dugina da babası gibi Ukrayna'nın işgaline verdiği destekle biliniyor.

Darya Dugina, ABD ve İngiltere tarafından, online dezenformasyon yaydığı gerekçesiyle yaptırımlara maruz kalmıştı.

DARYA DUGİNA KİMDİR?

Aleksandr Dugin’in kızı 30 yaşındaki Darya Dugina, Lomonosov Moskova Devlet Üniversitesinden 2015'te mezun oldu.

Gazeteci olarak da bilinen Dugina, "Uluslararası Avrasya Hareketi" sivil toplum kuruluşunda siyasi gözlemci olarak görevini sürdürüyordu.
Dugina, Rusya'nın kontrolü altına aldığı Ukrayna'nın Mariupol şehrine de giderek çalışmalar yapmıştı.

İngiltere Dışişleri Bakanlığı da Dugina'nın temmuz ayın başında yaptırım listesine alındığını açıklamıştı.

ALEKSANDR DUGİN KİMDİR? Rus siyaset uzmanı, sosyolog ve filozof Aleksandr Dugin ise Uluslararası Avrasya Hareketi'ne başkanlık ediyor.
Neo Avrasyacılık akımını benimseyen Dugin, 2014 yılında Foreign Policy dergisi tarafından "Modern Dünyanın 100 Küresel Düşünürü" listesine dahil edilmişti.
Ayrıca, Dugin, 2010 itibarıyla ABD, Kanada ve Avrupa Birliği'nin yaptırım listelerinde yer alıyor.

 

Benzer haberler

Dünya
40 milyar euroluk aile savaşı başladı 23 Eki 2026 15:08 Avrupa'da aşırı sıcaklar bu yaz 50 binden fazla can aldı 23 Eki 2026 09:07 Endonezya'daki yangınlar 333 bin kişide solunum yolu enfeksiyonuna yol açtı 23 Eki 2026 08:38 Macron gelecek günlerde sendika dışı eylemlerin her yerde yasaklanacağını açıkladı 22 Eki 2026 21:57 Çin'de 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi 22 Eki 2026 21:27 Hayvanlarda görülen Shamonda virüsü ilk kez insanda tespit edildi 22 Eki 2026 21:19 Dev banka 5 bin kişiyi işten çıkarıyor 22 Eki 2026 15:36 Gazze'de yakıt eksikliği hastanelerin jeneratörlerini durma ve bozulma noktasına getirdi 22 Eki 2026 12:12 Yunanistan'da eğitim protestosu: Binlerce kişi Atina sokaklarını doldurdu 22 Eki 2026 09:50