Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek" Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında Baf limanında ciddi mazot ve sıvı atık kirliliği yaşanıyor 2. İncirli Mağara Kültür ve Sanat Festivali başladı KTSYD Başkanı Özsoy ve yönetimine güven oyu… Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verilerinde Avrupa ve İngiltere sahillerinde et yiyen ölümcül bakteri alarmı Tatar “Kıbrıs’ta çözüm olacaksa ancak iki devletli çözümle mümkün olabilir” Kadın girişimci, Türkiye'nin desteği ile Karpaz'a lavanta bahçesi kurdu Hristodulidis hükümeti ile Rum meclisi arasında Rauna krizi Stefanu "Yeni bir enerji krizi kapıda" Uzun “Enerji alanında tarihi bir dönüşüm süreci yaşıyoruz” Trump "İran bana suikast girişiminde bulunursa, ordu İran'ı tamamen yok etmeye hazır" Ulusal Türk Kuruluşları Dünya Konseyi “AP’nin kararı bizim açımızdan yok hükmündedir” Eski Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda “Resmin Kamusal Hafızası” adlı sergi açıldı Damla Soyalp, CTP’nin Gönyeli-Alayköy Belediyesi başkan adayı oldu Baybora "Rahat uyu Yaşar Hocam, açtığın bu onurlu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz" Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek" Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında Baf limanında ciddi mazot ve sıvı atık kirliliği yaşanıyor 2. İncirli Mağara Kültür ve Sanat Festivali başladı KTSYD Başkanı Özsoy ve yönetimine güven oyu… Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verilerinde Avrupa ve İngiltere sahillerinde et yiyen ölümcül bakteri alarmı Tatar “Kıbrıs’ta çözüm olacaksa ancak iki devletli çözümle mümkün olabilir” Kadın girişimci, Türkiye'nin desteği ile Karpaz'a lavanta bahçesi kurdu Hristodulidis hükümeti ile Rum meclisi arasında Rauna krizi Stefanu "Yeni bir enerji krizi kapıda" Uzun “Enerji alanında tarihi bir dönüşüm süreci yaşıyoruz” Trump "İran bana suikast girişiminde bulunursa, ordu İran'ı tamamen yok etmeye hazır" Ulusal Türk Kuruluşları Dünya Konseyi “AP’nin kararı bizim açımızdan yok hükmündedir” Eski Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda “Resmin Kamusal Hafızası” adlı sergi açıldı Damla Soyalp, CTP’nin Gönyeli-Alayköy Belediyesi başkan adayı oldu Baybora "Rahat uyu Yaşar Hocam, açtığın bu onurlu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz"
Dolar
Euro
Sterlin

Rum polisi, 1652 tüfeğe el koydu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Rum polisi, 1652 tüfeğe el koydu

Rum polisi, sahiplerinin suç işleyebileceğinden endişe ederek bin 652 tüfeğe el koydu.

Αlithia gazetesi “Suç Şüphesiyle 1652 Tüfeğe El Konuldu” başlıklı haberinde, Rum polisinin, sahipleri tarafından suç işleyebileceği endişesiyle, 1652 tüfeğe el koyduğunu yazdı.

Gazete, Adalet ve Kamu Düzeni Bakanı Marios Hartsiotis’in, Milletvekili Nikos Yeorgiu’nun sorduğu soru üzerine yaptığı bilgilendirmede, verilerin aktarıldığını belirtti.

Habere göre, Hartsiotis ilgili bilgilendirmede, 228 askeri tüfek ile 1424 av tüfeğine el konulduğunu ifade etti.

Benzer haberler

Featured
Apple’dan OpenAI’a dava: Ticari sırlarımızı çaldılar 2026-07-11 21:25:54 ABD Savunma Bakanlığı, UFO'lar hakkında yeni belgeler yayımladı 2026-07-11 21:14:46 Gönyeli'de bazı sokaklarda elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-11 20:51:25 Kıbrıs Rum yönetimi Kıbrıs sorununda "Risk yaratacak bir sürece girmeyecek" 2026-07-11 19:54:59 Kıbrıs Rum Yönetimi, Türkiye-KKTC doğal gaz projesine itiraz hazırlığında 2026-07-11 19:42:04 Baf limanında ciddi mazot ve sıvı atık kirliliği yaşanıyor 2026-07-11 19:23:59 2. İncirli Mağara Kültür ve Sanat Festivali başladı 2026-07-11 19:08:02 KTSYD Başkanı Özsoy ve yönetimine güven oyu… 2026-07-11 18:59:11 Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'nin enflasyon verilerinde 2026-07-11 18:50:15