Rauna’dan AB dönem başkanlığı açıklaması

Voice Kıbrıs Haber
Güney Kıbrıs’ın Avrupa konularından sorumlu müsteşarı Marilena Rauna, “X” platformunda yaptığı paylaşımda, Polonya-Danimarka-Güney Kıbrıs üçlüsünün daha güçlü, güvenli ve demokratik bir Avrupa Birliği (AB) için kararlı şekilde çalışacağını söyledi.
Fileleftheros gazetesinde yer alan habere göre, Polonya’nın AB dönem başkanlığının 1 Ocak itibarıyla başlaması dolayısıyla “X” platformunda paylaşımda bulunan Rauna, 2025 yılına ve Polonya-Danimarka-Güney Kıbrıs üçlüsüne hoş geldin dediklerini belirtti.
Rauna, AB dönem başkanlığını üstlenen Polonya'nın ve ardından bu görevi alacak Danimarka ve Güney Kıbrıs’ın daha güçlü, daha güvenli, daha rekabetçi, daha refah ve demokratik bir AB için birlikte kararlı bir şekilde çalışacaklarını sözlerine ekledi.
Benzer haberler
Featured
Kanada'daki orman yangınlarının dumanı ABD'nin kuzeydoğusuna ulaştı
Bangladeş'teki kızamık salgınında hayatını kaybeden çocuk sayısı 800'e yaklaştı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (16 Temmuz 2026)
Alman milletvekili Krah “KKTC halkı devletinin tanınmasını hak ediyor”
ABD Adalet Bakan Vekili Epstein mağdurlarından özür diledi
AB, obezite tedavisinde ağızdan kullanılan ilk GLP-1 ilacına onay verdi
Akpınar "GAÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi projesi tamamlanma aşamasına geldi"
Grönland'ın güney kıyılarına doğru dev bir buzdağı sürüklenerek ilerliyor
Piyasalarda gün sonu...



