“Pozitif Düşünme ve İyi Oluş Eğitimi Projesi” hayata geçiriliyor

Voice Kıbrıs Haber
“Pozitif Düşünme ve İyi Oluş Eğitimi Projesi” yarın saat 11.00’de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Çevik Uraz Konferans Salonu’nda tanıtılacak.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Uluslararası Final Üniversitesi işbirliğinde “pozitif okullar” temasıyla “Pozitif Düşünme ve İyi Oluş Eğitimi Projesi” hayata geçiriliyor.
Bireylerin olumlu düşünmeye, olaylara farklı perspektiflerden bakabilmeye, duyguları dengede tutmaya, kendini geliştirme ve olumsuzluklarla daha kolay baş edebilmeye ilişkin bir yaşam tarzı benimsemeye yönelik yaşantı örüntülerini geliştirmeyi hedefleyen projenin yürütücülüğünü Doç. Dr. Çağla Gür yapacak.
Projenin tanıtım toplantısına Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Teyfide Tecel Hatipoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Uluslararası Final Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Halil Kamışlı ve Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Çağla Gür ile diğer yetkililer hazır bulunacak.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Gürkut “İddialar doğruysa, ülke tarihinin en büyük kişisel veri ihlallerinden biriyle karşı karşıyayız”
Özgül Orhon için kan aranıyor!
Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk Korosu, ilk konserini yoğun katılımla gerçekleştirdi
Lefkoşa'da bazı sokaklar trafiğe kapatılacak!
Texas'ta arı yüklü TIR devrildi: Milyonlarca bal arısı çevreye yayıldı
Çalışma Dairesi'nin web sitesine siber saldırı gerçekleştiren 1 kişi tutuklandı!
Girne'de korkutan kaza: 1'i yaya, 1'i çocuk 3 kişi yaralandı!
‘6 Km Gece Koşusu’ 4 Temmuz’da yapılıyor
Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı



