Posta Dairesi’nde grev sürüyor

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS),Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ) ve Eşit Hak ve Adalet Sendikası’nın (HAKSEN) Posta Dairesi’nde dün başlattığı grev sürüyor.
KAMUSEN Genel Başkanı Metin Atan tarafından yapılan açıklamaya göre, istihdam sorunu ve araç gereç eksikliği gerekçesiyle başlatılan grev, Lefkoşa Merkez Postanesi, Lefkoşa Kaymaklı Postanesi, Lefkoşa Bakanlıklar Bölgesi Posta Şubesi, Gazimağusa Merkez Postanesi, Gazimağusa otobüs Terminal Postanesi, İskele Postanesi, Girne Merkez Postanesi, Güzelyurt Merkez Postanesi ve Lefke Merkez Postanesi’nde yarına kadar devam edecek.
Atan, Posta Dairesi’nde sorunların çözülmesi yönünde bir gelişme olursa kararlarını tekrar gözden geçireceklerini belirtti.
Benzer haberler
Featured
GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu’na başvuru süreci devam ediyor
Cumhuriyet Meclisi yarın yasama ve denetim gündemiyle toplanacak
Barselona'da şiddet olaylarının yaşandığı protestolara polis müdahale etti
Trump "İran'ı tekrar bombalama ihtimalim var"
Beşli konferansın sınır kapılarının açılmasından geçtiği iddiası
Çek Sanatçı Tomáš Stojec’in Prag’dan Karmi’ye yolculuğu
Türkiye-KKTC doğal gaz hattı için NAVTEX yayımlandı
Lefkoşa’da maraton heyecanı başladı
Nöbetçi eczaneler (25 Ekim 2026)




