Polisten Kurye Operasyonu

Voice Kıbrıs Haber
Polis Genel Müdürlüğü Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirdiği Kurye Operasyonu’nda bir yolcunun bavulunda yapılan aramada 5,5 kilo uyuşturucu ele geçirdi.
Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 16.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Ercan Havalimanı’nda gerçekleştirilen operasyon (Kurye Operasyonu) sonucu ülkeye giriş yapan 45 yaşındaki kadının tasarrufundaki bavulda yapılan aramada; yaklaşık 5 kilogram 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.
Operasyon kapsamında bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen 3 kişi tutuklandı.
Yürütülen soruşturma kapsamında, mesele ile bağlantısı bulunan bir kişinin Lefkoşa’daki ikametgahında bugün yapılan aramada ise; satışa hazır paketler haline getirilmiş yaklaşık 8 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde daha bulunarak emare olarak alındı.
Soruşturma devam ediyor.
Benzer haberler
Featured
Dinçyürek “Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddet asla kabul edilemez”
Kıbrıslıların yerlerinden edinmesini konu “DISPLACED” belgeseli YouTube’da yayımlandı
Kombos-Erakçi görüşmesinden "tehdit" çıktı
Japonya'da şirketler aşırı sıcak nedeniyle çalışma saatlerini azaltmaya başladı
İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arif “En kötü senaryolara dahi hazırlandık"
Erdinç Gündüz, adını taşıyan meydanda Sıla 4 şarkılarıyla anıldı
Küresel piyasalarda önümüzdeki hafta gözler ABD'de açıklanacak tarım dışı istihdam verisine çevrildi
Kathimerini "Guterres GYÖ'ler aracılığıyla konferans talep etti"
Güler "Türkiye ve KKTC'nin güvenliği için askeri hazırlık titizlikle güncelleniyor"


