Polisten 3 ilçede sıkı denetim!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Mağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri dün akşam 21:00-01.00 saatleri arasında sorumluluk alanlarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi.
Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada denetimler şu şekilde: Mağusa’da gerçekleşen denetimlerde, bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, gece kulüpleri, bahis evleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetimler gerçekleştirilmiştir.
Denetimler kapsamında, KKTC’de izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 8 kişi tutuklanmış ve haklarında yasal işlem başlatılmıştır. Kumarhanelerde gerçekleştirilen denetimlerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 6 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidilmiştir.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri denetimler sonucu 315 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 101 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, muhtelif suçlardan dolayı iki araç ise trafikten men edilmiştir." Benzer haberler
Featured
Gemi faciasının 10’uncu günü: Kayıp yakınlarının limanda bekleyişleri devam ediyor
Nazlı "Devlet kadının yaşam hakkını korumayı başaramadı"
Metehan'da 2 kilo uyuşturucu ile yakalandı!
Pembe Öztenay için acil trombosit aranıyor
Maviş "Milli Eğitim Bakanlığı okullarda devam eden tüm çalışmaları gecikmeden tamamlamalı"
Lefkoşa'da seyir halindeki araçta yangın
Küresel piyasalarda temkinli hava hakim
Erdal Güngör'ün ölüm neden açıklandı
Amazon kargo uçağının ölümcül kazasındaki uçuş kayıt cihazları kurtarıldı


