Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Venezuela'da bir deprem daha Trump: "İran'da başlattığımız işi tamamlamak zorunda kalabiliriz" Trafik denetimlerinde 2 bin 525 araç sürücüsü kontrol edildi Cumhurbaşkanı Vucic, birkaç hafta içerisinde istifa edeceğini duyurdu Paris'te sıcak hava felaketi: Cenaze salonları doldu Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1400'ü aştı Nöbetçi eczaneler (28 Haziran 2026) ABD'den İran yeni hava saldırısı Bugün hava nasıl olacak? (28 Haziran 2026) BM'ye göre Venezuela'yı vuran depremlerden 6,76 milyona kadar insan etkilenebilir AB Komisyonu binasında alt katlarda klimalar kapatıldı: “Feodalizm gibi” Paris'te aşırı sıcaklardan dün 109 kişi hayatını kaybetti Erşangil “Eşitsizliğin kaldırılmasının zamanı geldi” LTB’den Surlariçi’nde “Armando Milani”li sokak yenileme… İHA’lar ile otoyollarda veri toplanacak 54. Geleneksel İskele Festivali başladı İsviçre Alpleri'ndeki buzullar sıcak hava dalgası nedeniyle erken eriyor İran "ABD’nin saldırısı mutabakatın ihlali" Kıbrıs Rum İstinaf Mahkemesi Kıbrıslı Türk davacıların başvurusunu reddetti Üstel “Yatırım yapan herkes bilmelidir ki devletimiz, hukuk güvenliğini koruma konusunda kararlıdır” Venezuela'da bir deprem daha Trump: "İran'da başlattığımız işi tamamlamak zorunda kalabiliriz" Trafik denetimlerinde 2 bin 525 araç sürücüsü kontrol edildi Cumhurbaşkanı Vucic, birkaç hafta içerisinde istifa edeceğini duyurdu Paris'te sıcak hava felaketi: Cenaze salonları doldu Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1400'ü aştı Nöbetçi eczaneler (28 Haziran 2026) ABD'den İran yeni hava saldırısı Bugün hava nasıl olacak? (28 Haziran 2026) BM'ye göre Venezuela'yı vuran depremlerden 6,76 milyona kadar insan etkilenebilir AB Komisyonu binasında alt katlarda klimalar kapatıldı: “Feodalizm gibi” Paris'te aşırı sıcaklardan dün 109 kişi hayatını kaybetti Erşangil “Eşitsizliğin kaldırılmasının zamanı geldi” LTB’den Surlariçi’nde “Armando Milani”li sokak yenileme… İHA’lar ile otoyollarda veri toplanacak 54. Geleneksel İskele Festivali başladı İsviçre Alpleri'ndeki buzullar sıcak hava dalgası nedeniyle erken eriyor İran "ABD’nin saldırısı mutabakatın ihlali" Kıbrıs Rum İstinaf Mahkemesi Kıbrıslı Türk davacıların başvurusunu reddetti Üstel “Yatırım yapan herkes bilmelidir ki devletimiz, hukuk güvenliğini koruma konusunda kararlıdır”
Dolar
Euro
Sterlin

Polisiye haberler... Döviz bürosuna sahte para beyan etti!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Polisiye haberler... Döviz bürosuna sahte para beyan etti!

Gönyeli'de döviz bürosuna sahte para temin eden şahıs ve mesele ile bağlantısı olan bir kişi tutuklandı. Polisten yapılan açıklama şu şekilde; "23.02.2025 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Gönyeli’de faaliyet gösteren bir döviz bürosu içerisinde müşteri olarak bulunan A.Y.A.A.(E-21)’nın, kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu sahte olduğuna inanılan 1 adet 50’lik ABD Dolarını, değişim yapmak için ibraz edip tedavüle sürdüğü tespit edilmiştir. Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, bahse konu şahıs ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen H.M.A.H. (E-21) ve A.O.A.F.(E-25) de tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir. SARHOŞLUK VE RAHATSIZLIK 23.02.2025 tarihinde, saat 15:30 sıralarında, Gönyeli’de kamuya açık bir yer olan Şehit Hüseyin Amca Caddesi üzerinde, U.D.(E-38) 126 miligram alkollü içki tesiri altında sarhoş olduğu sırada, makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırmak suretiyle çevreye rahatsızlık vermiştir. Bahse konu şahıs suçüstü tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir. KKTC’DE İKAMET İZİNSİZ İKAMET ETMEK 23.02.2025 tarihinde, Polis Ekipleri tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen denetim ve kontroller sonucunda, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen toplam 2 kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir."

Benzer haberler

Featured
Venezuela'da bir deprem daha 2026-06-28 11:01:00 Trump: "İran'da başlattığımız işi tamamlamak zorunda kalabiliriz" 2026-06-28 10:41:40 Trafik denetimlerinde 2 bin 525 araç sürücüsü kontrol edildi 2026-06-28 10:22:23 Cumhurbaşkanı Vucic, birkaç hafta içerisinde istifa edeceğini duyurdu 2026-06-28 09:58:53 Paris'te sıcak hava felaketi: Cenaze salonları doldu 2026-06-28 09:51:12 Venezuela'daki depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 1400'ü aştı 2026-06-28 09:44:38 Nöbetçi eczaneler (28 Haziran 2026) 2026-06-28 09:40:18 ABD'den İran yeni hava saldırısı 2026-06-28 09:33:29 Bugün hava nasıl olacak? (28 Haziran 2026) 2026-06-28 08:59:03