Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur” Çavuş “Alın bunu bitirin desek bitiremezsiniz. Suyu bitiremediğiniz gibi…” Meclis’te “hükümetin icraatları ve seçim tarihi” gündem oldu Arıklı “Bize göre 5+1 için zemin yok, olması da mümkün değil” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" Erhürman “5+1’e gidilecekse belli sonuçlar çıkacağının güvence altına alınması gerekir" Üstel “Gördük ki, her zamanki gibi masaya konan henüz bir şey yok" Nöbetçi eczaneler (16 Haziran 2026) "Erhürman’ın ortaya koyduğu dört ayaklı çözüm metodolojisini CTP olarak destekliyoruz" 14. Devlet Genç Sanatçılar Yarışması yeniden düzenlenecek Ataoğlu “Bundan sonra da olmamız gereken yerde olmaya devam edeceğiz” Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yolunu kullanacak sürücülerin dikkatine! Şahali “30 okulun içinde Eğitim Bakanlığı’nın 30 kuruşu yoktur” Çavuş “Alın bunu bitirin desek bitiremezsiniz. Suyu bitiremediğiniz gibi…” Meclis’te “hükümetin icraatları ve seçim tarihi” gündem oldu Arıklı “Bize göre 5+1 için zemin yok, olması da mümkün değil”
Dolar
Euro
Sterlin

Polis, sokağa çıkma izinleri için Whats App mesaj hatlarını duyurdu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Polis, sokağa çıkma izinleri için Whats App mesaj hatlarını duyurdu

Sokağa çıkmak için polisten alınacak izinler, oluşturulan Whats App mesaj hatları üzerinden alınabilecek.

Polis Genel Müdürlüğü'nden açıklama yapılarak, polisten izin başvurusunda bulunulabilecek Whats App mesaj hatları açıklandı. Polisten İzin Başvurusunda Bulunulabilecek Whats App Mesaj Hatları 0548 811 0155 0548 811 0156 0548 811 0157 0548 811 0158 Polis açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Bakanlar Kurulu tarafından, Corona Virüsün (Covid-19) yayılmasını önlemek amacıyla Kısmi Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmesinin ardından, sokağa çıkma yasağı kapsamında bulunan kişilere, polis merkezleri ve karakollarına müracaat ederek mazeretleri geçerli ve elzem olanlara polis tarafından kısıtlı izin verilmektedir. Polis merkezlerindeki virüsün yayılma risklerini azaltmak, yığılmaları önlemek ve teması azaltmak maksadıyla bugünden itibaren söz konusu izin başvuruları Polis Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Whats App mesaj hatları üzerinden de alınacaktır.   Whats App mesaj hatları üzerinden izin almak için başvurmak isteyenler; söz konusu hatlarından birisine kimlik kartı/pasaportunun görüntüsü ile mazeretini iletmek koşuluyla başvuruda bulunabileceklerdir. Whats App mesaj hatlarından izin başvuruları Hafta içi 06:00 - 1800 saatleri arasında, Cumartesi günleri ise 07:00 - 1300 saatleri arasında kabul edilecektir. Whats App mesaj hatları üzerinden izin başvurusunda bulunan kişilere yazılı bir belge verilemeyecek olup, geçerli izin verilip verilmediği hususunda aynı hatlar üzerinden müracaatçıya dönüş yapılacaktır. Bunların dışında da arzu edenlerin şahsen polis merkezlerine /karakollarına müracaat ederek de izin başvurusunda bulunulabilecektir. (Voice of the Island)  

Benzer haberler

Featured
Girne Acapulco kavşağı ile Değirmenlik yol ayrımı, 3 gün trafiğe kapalı 2026-06-16 19:08:00 Girne'de iş kazası: 19 yaşındaki işçi yaralandı! 2026-06-16 18:39:00 Fed toplantısında dikkatler faiz kararından ziyade Warsh'ın vereceği mesajlarda olacak 2026-06-16 18:35:00 Meziyet İlgililer hayatını kaybetti! 2026-06-16 18:30:00 Rogers “Kuşları öldürebilecek olan bu ilaç türünü neden Bakanlık almakta ısrar ediyor?” 2026-06-16 18:06:00 Dinçyürek "İhtiyaç halinde yasal prosedürler çerçevesinde deport işlemleri uygulanabilir" 2026-06-16 17:48:00 Besim "HIV pozitif çıkan kişi süreç devam ederken sınır dışı edildiği için temaslı takibi yapılamadı" 2026-06-16 17:41:00 Berova “Bu korkutma siyasetiyle baskı yapılması doğru değil” 2026-06-16 17:36:00 Barçın "Yasa yüzlerce kişiyi mağdur edecek" 2026-06-16 17:32:00