Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor" Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak Üstel "Dijital çağda çocukları korumak ayrı önem taşıyor" BAE'de 15 yaş altı için sosyal medya yasağı getirildi Güzelyurt Portakal Festivali devam ediyor Müfettişler “Rapor Hazırlama Teknikleri” eğitimi aldı Dışişleri Bakanlığı "Ada’daki mevcut gerçekleri yok sayan söz konusu değerlendirmeleri bütünüyle reddediyoruz" Şerife Türkoğlu için kan aranıyor! Güney'i ziyaret eden turist sayısında düşüş Rahvancıoğlu "Güngör'deki yangın ülkenin daha fazla nüfus yükünü taşıyamadığın ortaya koyuyor" ABD'de bebek ölüm oranlarında tarihi düşüş Nöbetçi eczaneler (18 Haziran 2026) Güney Kıbrıs'ta Yeni Meclis göreve başladı İncirli "Gençler, belirsiz değil güven ve refah içinde bir geleceği hak ediyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Polis, her iki zanlı aleyhine 6 dava getirdi!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Polis, her iki zanlı aleyhine 6 dava getirdi!

(Kamalı Haber) - Girne’de gerçekleştirilen Ceylan Operasyonu kapsamında, yaklaşık 10 kilo 214 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu maddelerle yakalanan 2 zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı. Narkotik Şubede görevli polis memuru Mustafa Yanaroğlu olguları aktardı. Polis, 18 Mart 2024 tarihinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince Girne Kaza Mahkemesi'nden temin edilen arama emrine binaen konu ikametgaha gidildiği sırada kapsamında zanlılardan birinin ikametgahtan çıkmak maksatlı olarak kapıyı acımasına müteakip tespit edilerek yapılan üst aramasında giymekte olduğu ceketin sağ cebinde 14gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunarak emare olarak alındığını söyledi. Polis, ikametgaha giriş yapıldığı esnada diğer zanlının ikametgahın oturma odasında elinde naylon poşet içerisinde muhafaza edilen yaklaşık 100 gram ağırlığında hintkenevirini 40 adet kırmızı çıtçıtı şeffaf naylonlara paketleme yapığı esnada tespit edilerek tutuklandığını belirtti. Polis, ikametgahta 14.20 ile 14.50 saatleri arasında gerçekleştirilen aramada yine oturma odası içerisinde bulunan masa üzerinde bir adet gri renk hassas terazi, yine çekyat üzerinde 4 adet dıştan şeffaf renk naylonda muhafaza edilen yaklaşık her biri 25 gram olmak üzere 100 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edilen 355 sterlin nakit para bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Polis, mutfak tezgah dolabı üzerinde bir adet siyah renk araba anahtarı bulunması üzerine zanlının yapılan soruşturmalarda konu anahtarın apartmanın altında bulunan kendisine ait aracın olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Polis, ikametgahının altında park halinde bulunan J2 705 plakalı araçta yapılan aramada arka yolcu koltuğu üzerinde 9 adet koli bandı ile bantlanmış streç naylona sarılı vakumlu poşetler içerisinde yaklaşık 10 kilogram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu maddeler bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Polis, her iki zanlı aleyhine 6 dava getirildiğini belirtti. Polis, zanlılardan birinin 30 Kasım 2022, diğer zanlının ise 4 Aralık 2021 tarihinden beri ülkede ikamet izinsiz kaldıklarını ifade ederek, tutuklu yargı talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Evren Mürsel, zanlıların 75 günü aşmayacak süreyle cezaevinde tutuklu kalmalarına emir verdi.

Benzer haberler

Featured
“Merkezi Cezaevi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi 2026-06-18 18:45:00 Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" 2026-06-18 18:32:00 YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi 2026-06-18 17:57:00 Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor 2026-06-18 17:51:00 Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” 2026-06-18 17:32:00 Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak 2026-06-18 17:27:00 Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak 2026-06-18 17:10:00 Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! 2026-06-18 16:59:00 KKTC Atletizm Federasyonu U14 kafilesi Kütahya'da yarışacak 2026-06-18 15:52:00