Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği yeni yönetimini belirleyecek Güney Kıbrıs’ta “Plegma” operasyonu: 26 kişi tutuklandı, toplamda yaklaşık 250 kilo uyuşturucu ele geçirildi RDÜ ve CES arasında iş birliği protokolü imzalandı Hristodulidis “Kıbrıs konusunda hafta sonu somut açıklamalar yapılabilir” Alper Haliloğlu genç yaşta hayatını kaybetti Güney Kıbrıs’ta enflasyon AB ortalamasının üzerinde Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geliyor İspanya'da tren kazasının ardından demir yolu altyapı kuruluşu ADIF'in başkanı istifa etti Güney'de 10 bin 711 işsiz var Mevlevi'de havan atışları yapılacak Arıklı "YDP döneminde Ercan Havalimanı ve önemli altyapı projelerini biz yaptık" HÜR-İŞ "Ülkenin kamusal kaynakları devlet eli ile yönetilmeli" Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği yeni yönetimini belirleyecek Güney Kıbrıs’ta “Plegma” operasyonu: 26 kişi tutuklandı, toplamda yaklaşık 250 kilo uyuşturucu ele geçirildi RDÜ ve CES arasında iş birliği protokolü imzalandı Hristodulidis “Kıbrıs konusunda hafta sonu somut açıklamalar yapılabilir” Alper Haliloğlu genç yaşta hayatını kaybetti Güney Kıbrıs’ta enflasyon AB ortalamasının üzerinde Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan geliyor İspanya'da tren kazasının ardından demir yolu altyapı kuruluşu ADIF'in başkanı istifa etti Güney'de 10 bin 711 işsiz var Mevlevi'de havan atışları yapılacak Arıklı "YDP döneminde Ercan Havalimanı ve önemli altyapı projelerini biz yaptık" HÜR-İŞ "Ülkenin kamusal kaynakları devlet eli ile yönetilmeli"
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

Plümer'de tozu dumana kattılar

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Plümer'de tozu dumana kattılar
Reklam

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin organize ettiği 2018 KKORD Off Road Şampiyonası’nda sezonun üçüncü yarışı, “Baştaşlar Offroad Yarışı”, bugün Plümer koruluğunda hazırlanan parkurda yapıldı.Ahmet ve Veli Esendağlı kardeşler günün en iyi derecesini elde etmeyi başaran ekip oldu.

“Bu Yolun Çıkışı Var” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla organize edilen yarış, Baştaşlar Construction’ın sponsorluğunda hayata geçirildi. Yaklaşık 2,4 kilometre uzunluğunda hazırlanan teknik ve hızlı parkura biri antrenman olmak üzere dörder kez çıkan yarışmacılar, araçlarının motor hacimlerine göre dört sınıfta birinci olmak için yarıştılar. Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün sportif direktörlüğünü üstlendiği yarışta 3 etapta da en iyi dereceleri elde eden Ahmet Esendağlı – Veli Esendağlı ikilisi genel klasmanda ve Sınıf 2’de ilk sırada yer alan ekip oldular. Sezonun ilk iki yarışında zirvede yer alan Burak Emingil – Emin Emingil ikilisi ikinci olurken sınıf 1’in zirvesinde yer alan ekip oldular. Genel klasmanda podyumu tamamlayan ekip Argun Çağıl - Gökberk Çağıl ikilisi oldu. Sınıf 3’te birinci Halil Erdoğuş - Hakan Kofalı ikilisi ve Sınıf 4’te birinci Sami Şenbaş - Ali Şenbaş ikilisi oldu. Baştaşlar Construction’ın ana sponsorluğunu üstlendiği yarış, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun yanı sıra; Sağlık Bakanlığı, Güven Sigorta ve Bigibox’un destekleri ile gerçekleştirildi. Yarış sonunda dereceye girenlere kupalarını Baştaşlar Construction direktörleri Sinem Baştaş ve Ahmet Baştaş’ın yanı sıra Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu takdim etti. Dereceler;
No. Pilot Co-Pilot Sınıf Araç Derece
1 202 Ahmet Esendağlı Veli Esendağlı S2 Suzuki Vitara 10:51.351
2 102 Burak Emingil Emin Emingil S1 Suzuki X90 11:03.797
3 103 Argun Çağıl Gökberk Çağıl S1 Suzuki Vitara 11:11.096
4 302 Halil Erdoğuş Hakan Kofalı S3 Jeep Cherokee 11:20.774
5 403 Sami Şenbaş Ali Şenbaş S4 Jeep Cherokee 11:26.209
6 406 Halil Giritli Soyer Arseven S4 Land Rover Tomcat 11:33.399
7 303 Şefik Uzun Ertunç Çapun S3 Nissan Patrol 11:34.463
8 402 Yusuf Tosun Mustafa Tosun S4 Isuzu Vehicross 11:44.838
9 205 Erdem Oskar Raif Paşa S2 Suzuki Vitara 11:55.370
10 207 Ozan Birşen Serkan Bolkaner S2 Suzuki Vitara 12:09.944
11 106 Cevdet Öcal Mehmet Çekirge S1 Suzuki Samurai 12:36.177
 

Benzer haberler

Featured
Belçika'nın Flaman bölgesinde 20 bin aile elektriksiz kaldı 5 Kas 2026 15:13 Politis’e göre 4 yeni geçiş noktasında uzlaşıya yaklaşıldı 5 Kas 2026 15:09 İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı 5 Kas 2026 15:05 KTTO heyeti, Brüksel’de Raffaele Fitto ile görüştü 5 Kas 2026 14:52 YSK “Kamu ve kooperatif kuruluşlarında çalışan adayların izne çıkmaları gerekmektedir” 5 Kas 2026 14:41 Lefkoşa'da bazı sokaklarda asfaltlama çalışması yapılacak 5 Kas 2026 14:22 Avrupa'da havada panik: 10'dan fazla yolcu uçağında bomba ihbarı yapıldı 5 Kas 2026 14:18 AB Eğitim Fuarı, 10-11 Kasım tarihlerinde Lefkoşa'da yapılacak 5 Kas 2026 14:12 Tarihsel Diyalog ve Araştırma Derneği yeni yönetimini belirleyecek 5 Kas 2026 14:09