Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı Toprak Sempozyumu devam ediyor Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) "Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı Toprak Sempozyumu devam ediyor Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Plümer'de off road günü!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Plümer'de off road günü!

Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası’nın dördüncü ayağı, yarın (17Eylül 2017) Plümer Koruluğu’nda yapılıyor.

 Plümer’de Off Road günü Kuzey Kıbrıs Off Road Derneği’nin (KKORD) organize ettiği 2017 KKORD Off Road Şampiyonası dördüncü yarışı, yarın Plümer Koruluğu’nda yapılıyor. “BU YOLUN ÇIKIŞI VAR” sloganı ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Spor Dairesi’nin katkılarıyla organize edilen Off Road Şampionası’nda sezonun dördüncü yarışı, Baştaşlar Construction’ın ana sponsorluğunda, yenilenen ve yaklaşık 1.9 kilometre uzunluğundaki Plümer off road etabında yapılacak. 18 ekip mücadele edecek Yarışın kayıt işlemleri tamamlanırken, 18 ekip yarışa kayıt yaptırdı. 4 kategoride yapılacak yarışta; Sınıf 1, Sınıf 2 ve Sınıf 4’te dörder ekip, sınıf 3’te ise altı ekip, birincilik mücadelesi verecek. Güneyden de dört ekibin katılacağı yarışta beş ekip ilk kez start alacak. Start 10.00’da, ödül töreni 15.30’da Bu sezon değiştirilen ve ralli sprint formatıyla yapılan yarışlar daha akıcı hale gelirken, 10.00’da başlayacak yarışta ekipler ikişer kez parkura çıkıp ikişer tur atacak ve15.30’da yapılması planlanan ödül töreninindedereceye giren ekipler kupalarını alacak. Kayıt Listesi;
Nu. Pilot Co-Pilot Araç Sınıf
1 102 Erkut Cambaz Nelin Cambaz Suzuki Samurai S1
2 104 Burak Emingil Emin Emingil Suzuki X90 S1
3 105 Erdem Oskar Hüseyin Köroğlu Suzuki Vitara S1
4 106 Erol Ataser Mehmet Katrancı Suzuki Samurai S1
5 208 Ahmet Esendağlı Suzuki Vitara S2
6 206 Argun Çağıl Gökberk Çağıl Suzuki Vitara S2
7 207 Görkem Eren Hasan Reyhan K. Suzuki Vitara S2
8 210 Mustafa Şah Halil Şah Suzuki Vitara S2
9 304 Halil Erdoğuş Ali Kofalı Jeep Cherokee S3
10 306 Şefik Uzun Ertunç Çapun Nissan Patrol S3
11 305 Adamos Demetriou Xristos Epiphaniou Jeep Cherokee S3
12 314 Ali Kunduracı Mustafa Beyaz Range Rover S3
13 308 Spiros Drousiotis Antonis Marasinos Jeep Cherokee S3
14 311 Spiros Spirou Filippos Filppou Jeep Cherokee S3
15 406 Niyazi Bedel Hasan Güney Range Rover S4
16 410 Yusuf Tosun Mustafa Tosun Isusu Vehicross S4
17 403 Statis Efstatiou Nikolas Efstatiou Nissan Patrol S4
18 409 Hulus Eren Cemal Çelik Suzuki Vitara S4
 

Benzer haberler

Featured
"Mağusa Limanı: Hafızaya Davet" sergisi açılıyor 2026-06-27 12:25:53 Her Daim Doğa Dostları Grubu'ndan yerel yönetimlere çağrı 2026-06-27 12:21:06 Toprak Sempozyumu devam ediyor 2026-06-27 12:15:39 Yapay zekalı gözlüklerle kopya dönemi: Asya'da sınav güvenliği tehdit altında 2026-06-27 11:46:43 Küresel piyasalar önümüzdeki hafta ABD'de açıklanacak istihdam verilerine odaklandı 2026-06-27 11:42:00 Bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek 2026-06-27 11:32:46 Trafik denetimleri: 33 araç trafikten men edildi ve bir sürücü de tutuklandı 2026-06-27 11:04:52 Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  2026-06-27 11:00:00 Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı 2026-06-27 10:51:00