Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026) Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" Borsa, günü yüzde 0,99 değer kazanarak tamamladı Lefkoşa'daki bir evde çıkan yangın ciddi zarara neden oldu Bilim dünyası, DAÜ işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ta buluşuyor Erdoğan “KKTC ile iş birliği içerisinde 9 gemi ve 11 hava aracıyla arama çalışmalarına destek veriyoruz" Çelik “Güngör’deki depolama alanı derhal rehabilite edilmeli” Jaguar Land Rover yaklaşık binlerce kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor Meteoroloji Dairesi 8-14 Eylül tarihlerini kapsayan hava tahmin raporunu açıkladı İncirli “Meclis olağanüstü toplanmalı, sorular belgeleriyle açıklığa kavuşturulmalı” Güney Kıbrıs-ABD ilişkilerinde yeni dönem İsrail Cumhurbaşkanı Herzog perşembe günü Güney Kıbrıs’a gidiyor Nöbetçi eczaneler (7 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

PGM "Bir kişi tarafından yapılan hata tüm polis çalışanlarına mal edilemez"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
PGM "Bir kişi tarafından yapılan hata tüm polis çalışanlarına mal edilemez"
Reklam

Polis Genel Müdürülüğü  yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında yer alan bir habere ilgili olarak "bir kişi tarafından yapılan hatanın aynı mesleği icra eden diğer çalışanlara mal edilemez" dedi.

Polisten yapılan açıklama şu şekilde:

Bazı basın yayın organlarında, Gazimağusa’da bir şahsın kendi torununa cinsel saldırı / istismar iddiasıyla tutuklanarak mahkemeye çıkarıldığı haberine yer verilmiştir.

​Haberde, zanlının “Emekli Polis” olarak telafuz edilerek geçmişteki mesleğinin öne çıkarılması, Devletimizin en seçkin ve saygın kurumlarından olan Polis Genel Müdürlüğü’nün halen görevi başında olan ve fedakarca görev yapan polislerimizin yanı sıra, yıllarca aynı koşullarda Halkına ve Devletine hizmet vererek onurlarıyla emekli olmuş polis mensuplarını da derinden üzmüştür.

​Polis Genel Müdürlüğü olarak bu olaydan duyduğumuz rahatsızlığı dile getirirken, bir kişi tarafından yapılan hatanın aynı mesleği icra eden diğer çalışanlara mal edilemeyeceği gibi, medya mensuplarının halkı bilgilendirme ve bilinçlendirme adına yapacakları haber içeriklerinde de zanlıların kurum veya meslekleri ile öne çıkarılmasının halen o görevi layıkıyla yerine getiren diğer çalışanlara zarar vereceğini hatırlatır, bu şekilde haber yapan basın mensuplarını sorumluk bilinci ile habercilik yapmaya davet ederiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Benzer haberler

Featured
Hasipoğlu "İşyerine gerekli işlemler uygulandı, çalışanın alacağı ödendi" 7 Eyl 2026 21:50 Öztürkler "Meclis’in doğru tarihte olağanüstü toplanması önemli, istişarelerimiz sürüyor" 7 Eyl 2026 21:39 Belçika'da cezaevi çalışanları 5 günlük greve gitti 7 Eyl 2026 21:33 Döviz piyasalarında günün son rakamları (7 Eylül 2026) 7 Eyl 2026 21:30 Endonezya'da bir çarşıda çıkan yangında altısı çocuk 11 kişi hayatını kaybetti 7 Eyl 2026 21:17 Yunanistan’ın Konitsa bölgesinde çıkan orman yangını 8 gündür kontrol altına alınamadı 7 Eyl 2026 21:06 Gülgün Betmezoğlu belgeselinin çekimleri tamamlandı 7 Eyl 2026 20:52 Meteoroloji ve Posta Dairesi müdürleri görevden alındı! 7 Eyl 2026 20:47 Berova "Kayıplara ulaşmak için tüm imkanlar seferber edildi" 7 Eyl 2026 20:30