Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İdari Komite, iki yasa önerisi ve bir yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Holguin adaya gelmeden önce New York’ta Guterres’le görüşecek Savaşan “Henüz elimize istifa yazısı ulaşmadı" MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 78 ton altın bir günde yer değiştirdi Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz" İdari Komite, iki yasa önerisi ve bir yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti Holguin adaya gelmeden önce New York’ta Guterres’le görüşecek Savaşan “Henüz elimize istifa yazısı ulaşmadı" MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 78 ton altın bir günde yer değiştirdi Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz"
Dolar
Euro
Sterlin

PGM bayram nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
PGM bayram nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı
Reklam

Polis Genel Müdürlüğü, 11-14 Ağustos tarihlerinde idrak edilecek Kurban Bayramı’nın huzur ve güven ortamı içerisinde kutlanabilmesi için, görev ve sorumluluklarının gerektirdiği tüm emniyet tedbirlerini aldığını açıkladı.PGM, mesajında halkın bayramını da kutladı.

Halkın bayramını da kutlayan Polis Genel Müdürlüğü, İslam dininin en müstesna günlerinden biri olan bayramların, kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı ve hoşgörünün ön plana çıktığı günler olduğuna işaret ederek, bu özel günlerde birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin yaşam kalitesini artıracağına işaret etti. TELEFON HATLARI HİZMET VERECEK Polis açıklamasında, polisin, şikâyet ve yardım taleplerinizi değerlendirmek için her zaman olduğu gibi “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye,  156 Alo Narkotik”  ve diğer telefon hatlarıyla kesintisiz 24 saat halkın hizmetinde olacağı belirtildi. VATANDAŞTAN TRAFİK KONUSUNDA DESTEK İSTENDİ Polisin ve halkı derin üzüntüye boğan, ülkeyi maddi ve manevi kayıplara uğratan trafik kazalarına hep birlikte  “dur” diyebilmek için, alınan tedbirlerin yanında vatandaşın yardım ve desteğine ihtiyaç olduğu vurgulandı. Açıklamada, vatandaşın şu hususlarda dikkatli olması istendi: “Bayram nedeniyle daha da yoğunlaşacak olan trafikte, kendinizin, sevdiklerinizin ve başkalarının can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmemek için trafik kurallarına mutlak surette uyunuz ve uymayanları uyarınız. Alkol almışsanız araç kullanmayınız, gerekirse polisten yardım isteyiniz. Aracınızı, yolların konumunu dikkate alarak ve gerekli özeni göstererek sürünüz. Kendilerinin ve başkalarının can ve mal güvenliklerini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullananları ve trafik kurallarına uymayanları hiç çekinmeden polise ihbar ediniz. Araç kullanırken cep telefonu ile konuşmanın, bir şeyler yiyip içmenin sürücünün dikkatini dağıtacağını asla unutmayınız. Sürat yapmayınız. Süratin yolları değil kendi yaşamınızı kısaltabileceğini unutmayınız. Trafikte önceliğiniz; ‘hız yapmak değil, gideceğiniz yere sağlıklı varmak ve sevdiklerinizle kucaklaşmak’ olsun” HIRSIZLIK VE YANGINA KARŞI TEDBİRLİ OLUNMALI Polis, Kurban Bayramı nedeniyle tatilini evinden uzakta geçirecek vatandaşların, ev ve iş yerlerinden ayrılmadan önce, hırsızlığa veya yangına karşı gerekli tedbirleri almalarını istedi. Açıklamada, “Saygıdeğer halkımızın, evlerinden ayrılmadan önce kapı pencerelerini güvenli bir şekilde kapatmaları ayrıca yangına sebep olabilecek cihazlarının da güvende olduklarını kontrol etmeleri kendi yararlarına olacaktır” denildi. (TAK)

Benzer haberler

Featured
İdari Komite, iki yasa önerisi ve bir yasa tasarısını Genel Kurul’a sevk etti 3 Eyl 2026 13:16 Holguin adaya gelmeden önce New York’ta Guterres’le görüşecek 3 Eyl 2026 13:13 Savaşan “Henüz elimize istifa yazısı ulaşmadı" 3 Eyl 2026 12:49 MMO "Faaliyetteki gemiler acilen değerlendirilmelidir" 3 Eyl 2026 12:42 Girne'deki gemi faciasında 9 zanlıya 8 gün daha tutukluluk 3 Eyl 2026 11:57 78 ton altın bir günde yer değiştirdi 3 Eyl 2026 11:28 Türkiye'de ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı 3 Eyl 2026 10:59 Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı 3 Eyl 2026 10:48 Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” 3 Eyl 2026 10:16