Pazar günü Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu kısmen trafik akışına kapatılacak!

Voice Kıbrıs Haber
Polis, pazar günü yarış nedeniyle Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu kısmen trafik akışına kapatılacağını duyurdu.
Duyuru şu şekilde:
19 Nisan 2026 Pazar günü 09.00-19.00 saatleri arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasında kalan kısmında, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından motosiklet drag yarışı gerçekleştirilecektir.
Belirtilen tarih ve saatler arasında, Güzelyurt-Lefke Çevre Yolu’nun Doğancı Çemberi ile Cengizköy Çemberi arasında kalan yol güzergahı (4,5 kilometre), çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacaktır. Güzelyurt ve Lefke istikametlerinden gelen araçların ulaşımı ise, Güzelyurt-Lefke Eski Anayolu üzerinden sağlanacaktır.
Motosiklet drag yarışı devam ettiği sürece bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin, kendileri ile yarışmacıların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.
Benzer haberler
Featured
Anthropic çalışanı Coxon'un istifası, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı
Trump, İngiltere öncülüğünde İsrail'e uygulanan yeni yaptırımlara karşı çıkmadı
Eyfel Kulesi'nde Hindu heyet krizi: Kadın çalışanlar uzaklaştırıldı, kule kapandı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (9 Eylül 2026)
THY'den KKTC uçuşlarında avantajlı bilet kampanyası
Kızılhaç "Avrupa'da sıcak hava dalgaları sırasında yaklaşık 35 bin kişinin öldüğü tahmin ediliyor"
İskele Belediyesi, Batı Nil virüsüne karşı faaliyetlerini arttırdı
Sezonun en büyük rallisi başlıyor
“Kâğıdın Halleri” sergisi Antalya’da sanatseverlerle buluştu


