Pandeminin gölgesinde bayram devam ediyor

Voice Kıbrıs Haber
Ramazan (Şeker) Bayramı’nın ikinci günü kutlanıyor. Ramazan Bayramı, Covid-19 salgını önlemleri çerçevesinde alınan kararlar altında kutlanmasından dolayı, bayram ziyaretleri sınırlı şekilde yapılıyor.
Polis Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı’nı halkın huzur ve güven ortamı içerisinde idrak edebilmesi için tüm emniyet tedbirlerini alırken; vatandaşların şikayetlerini ve yardım taleplerini “155 Polis İmdat, 199 İtfaiye, 156 Alo Narkotik” ve diğer telefon hatlarından kesintisiz 24 saat polise iletebileceği belirtildi.
Polis, açık ve kapalı alanlarda doğum günü, nişan, parti, piknik ve benzeri etkinliklerin yapılmasının yasak olduğunu, ev içinde yapılacak olan her türlü sosyalleşme faaliyetlerinin azami 10 kişi ile sınırlandırıldığını, sokağa çıkma yasağının Pazartesi-Cumartesi gece saat 21.00 ile sabah 05.00 saatleri arasında ve Cumartesi gece saat 21.00 ile Pazartesi sabah 05.00 saatleri arasında uygulandığını kaydetti.
Her yıl bayram dolayısı ile kurulan bayram yeri, lunapark, festival alanı ve benzeri etkinlikler de salgın nedeniyle bu yıl yapılmıyor.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
3.Zafer Doğan Anı Rallisi’nde kazanan Doğan-Mulla ikilisi
Umman açıklarında karaya oturan gemiden sızan petrol 390 kilometrekarelik alana yayıldı
Koltuğuna oturmayı reddeden çocuk uçuşu iptal ettirdi
Hukuk Komitesi’nde 1 yasa, 2 karar tasarısı görüşüldü
Erdoğan "AB'nin gümrük birliği ve vize serbestisi adımları hepimizin menfaatine"
Çavuş yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi
Kolombiya'daki şiddetli depremde en az 22 kişi hayatını kaybetti
Atan “Sorunların temelinde kötü yönetim anlayışı bulunuyor”
Borsa günü yüzde 0,23 değer kazanarak tamamladı


