Pablo Escobar'ın evi patlayıcıyla imha edildi!

Voice Kıbrıs Haber
Kolombiya'nın Medellin kentinde bulunan Pablo Escobar’ın ikamet ettiği bina yıkılarak tarihe karıştı.
Kolombiya'nın kuzeybatı kesimindeki Medellin kentinde bulunan ve 1993’te öldürülen ünlü uyuşturucu baronu Pablo Escobar’ın uzun zaman ikamet ettiği 6 katlı bina kontrollü bir şekilde yapılan patlamalar ile tamamen yıkıldı.
Şehrin Belediye Başkanı Federico Gutierrez, Monaco apartmanında Escobar’ın 1980’lerde yaşadığını söyledi.
Yıkımdan sorumlu mühendis Rogelio Gomez, yerel saatle 11:53’te gerçekleştirilen yıkımda 180 patlayıcı kullanıldığını dile getirdi.
Daha önce Belediye Başkanı Gutierrez, Escobar’ın bir dönem yaşadığı Monaco Apartmanı'nın yıkılması için Emniyet Müdürlüğüne teslim edildiğini söylemişti.
Gutierrez, "Monaco Apartmanı gibi gayrimeşruluğun sembolleri yıkılmalıdır çünkü bu yapılar şiddet ve acı üzerine inşa edilmişti" ifadelerini kullanmıştı.
Benzer haberler
Dünya
Endonezya'daki şiddetli depremde can kaybı yükseldi
Fransa'da 1700 hektar alanı kül eden yangın kontrol altına alındı
AB, sonbaharda Rusya'ya yaptırımları genişletmeyi planlıyor
Uluslararası sularda 50 düzensiz göçmen kurtarıldı, 7 göçmenin cesedi bulundu
Aşırı sıcaklar ve kuraklık dünyayı yakıyor: Orman yangınları üç ülkenin toplam yüzölçümüne ulaştı
İtalya'da bir müzeden Rönesans dönemine ait dört değerli tablo çalındı
Kaybolan kedi 10 yıl sonra evine döndü
Belçika'da kayıtlara geçen en büyük orman yangını bazı bölgelerde kontrol altına alındı
Disney, yeni "X-Men" kadrosunu duyurdu


