Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? Fed kritik faiz kararını açıkladı Ada rekorlarla şampiyon İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" Kuzey Kıbrıs Muhasebe ve Denetim Meslek (Değişiklik) Yasa Tasarısı Genel Kurula sevk edildi KTEZO "Düşük faizli kredi uygulaması devam ediyor" Borsa günü yüzde 0,50 değer kaybederek tamamladı Hasan Küçük “Geçici çalışanlara ilişkin yasa kamuya güç verecek” Türkiye Dışişlerinden, AP’nin Türkiye Raporu'na tepki AP Türkiye Raporu kabul edildi Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor!
Dolar
Euro
Sterlin

Özyiğit Serdarlı İlkokulu’nda incelemelerde bulundu

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Özyiğit Serdarlı İlkokulu’nda incelemelerde bulundu

Bakan Özyiğit Serdarlı İlkokulu’nda incelemelerde bulundu

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, Serdarlı İlkokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bakan Özyiğit’e incelemeleri sırasında Bakanlığa bağlı İlköğretim Dairesi Müdürü İlkşen Varoğlu Atik ile Bakanlık İnşaat Birimi Amiri Tankut Rıfkı eşlik etti. Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım, Serdarlı Muhtarı, Okul Müdürü ve yetkilileri ile birlikte okulda incelemelerde bulunarak yıldırım düşmesi sonucu oluşan hasar ile ilgili bilgi alan Özyiğit, yapılan çalışmaları yerinde gözlemledi. Dün olay yaşanır yaşanmaz Bakanlığa bağlı ilgili birimlerin hemen harekete geçtiğini ve okula giderek oluşan hasarı yerinde tespit ettiğini, bu sabah itibarı ile de özellikle elektrik aksamında oluşan hasarların tamirat ve yenileme çalışmalarının başlatıldığını belirten Özyiğit, Bakanlığın ilgili birimlerinin tatil döneminde çalışıp okulun 2 Ocak Çarşamba Gününe kadar eğitime hazır hale getirileceğini açıkladı. Yaşanan talihsiz olayın okul saatleri dışında gerçekleşmesi ve kimseye zarar gelmemesinin teselli kaynağı olduğunu belirten Özyiğit, Serdarlı Belediyesi’nin de olayın yaşanmasının hemen ardından yapılan çalışmalara destek verdiğini belirterek, Başkan ve çalışanlarına teşekkür etti.

Benzer haberler

Featured
Fransa liselerde cep telefonlarını yasaklamaya hazırlanıyor 2026-06-17 21:51:00 Trump "İran ile çok güçlü bir anlaşma yaptık, beğenmezsem bombalarım" 2026-06-17 21:44:00 Döviz piyasalarındaki hafif yükseliş sürüyor 2026-06-17 21:37:00 Uzmanlardan uyarı: En ölümcül Ebola salgını kapıda 2026-06-17 21:33:00 ABD-İran mutabakat metni sızdı: 14 maddelik anlaşmada neler var? 2026-06-17 21:23:00 Fed kritik faiz kararını açıkladı 2026-06-17 21:19:00 Ada rekorlarla şampiyon 2026-06-17 21:07:00 İncirli "CTP, 2027’de güven veren ve çözüm üreten bir hükümet kuracak" 2026-06-17 21:02:00 Denktaş “Kim gelirse gelsin bir şey değişmez ezberini bozmak istiyoruz" 2026-06-17 20:54:00