Özel durumdaki çocuklar için görüşme odası yapılıyor

Voice Kıbrıs Haber
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in işbirliğinde, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne özel durumdaki çocuklar için görüşme odası yapılıyor.
Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, dün Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret etti.
Görüşmede, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’nde, özel durumdaki çocuklar için görüşme odası olarak isimlendirilen odanın yeniden yapılandırılması için adım atıldı.
Bakan Hasan Taçoy ziyarette yaptığı konuşmada, dairenin daha iyi hizmet verebilmesi adına özel durumdaki çocuklar için görüşme odası olarak isimlendirilen odanın yeniden yapılandırılması için adım atıldığını ifade etti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy’un ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Gazimağusa bölgesindeki dairelerin çalışmalarında zaman zaman istişarede bulunularak birçok konuda birlikte kararlar üretildiğini belirtti.
“Dairelerimizin de verdiği hizmet, bizim de verdiğimiz hizmet toplum içindir” diyen Arter, her zaman iş birliği içerisinde hizmetlere devam edileceğini, bunun halka olan borçları olduğunu söyledi.
Benzer haberler
Featured
Araştırma “Çok sıcak içecekler yemek borusuna zarar verebilir ve kanser riskini artırabilir”
Denktaş "Gemi faciası ülkedeki 'organize sorumsuzluğun' sonucudur"
Çavuşoğlu "Riskli okullar belirlendi, güçlendirme ve yeniden yapım programı başlatıldı"
Avcıoğlu “KKTC, tarihinin en ağır yönetimsel ve ahlaki krizini yaşıyor”
Gedik “Yasaların varlığı değil, uygulanıp uygulanmadığı sorgulanmalı”
Güney Kıbrıs’ta ambulans uçak alımı gündemde
"Enerji Depolamada Aküye Bakış" panel ve çalıştayının sonuç raporu kamuoyuyla paylaşıldı
Erhürman “Yeni Güven Artırıcı Önlemler üzerinde uzlaşı yok”
Bazı dernekler, gemi kazasıyla ilgili kapsamlı soruşturma çağrısı yaptı


