Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Eylül 2026) YDP Hükümetten çekildi Zeki Çeler "Hükümet bitik, kurumlar çökmüş durumda; topyekûn istifa edin!" Mısır'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi öldü YDP MYK toplandı Silivri açıklarında çarpışan iki gemiden biri battı Kişi "Bu olayda sorumluluğu bulunan hiç kimsenin yakasını bırakmayacağız" Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” Küresel piyasalarda risk iştahında artış Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı Altında sert dönüş Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı Döviz kurlarında son durum (3 Eylül 2026) En son hava durumu tahminleri (3 Eylül 2026) Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz yarın KKTC’ye taziye ziyaretinde bulunacak YDP hükümetten çekilme kararı aldı: Arıklı "Kararımızı yarın Sayın Başbakan’a yazılı olarak bildireceğiz" Döviz piyasalarında günün son rakamları (2 Eylül 2026) YDP Hükümetten çekildi Zeki Çeler "Hükümet bitik, kurumlar çökmüş durumda; topyekûn istifa edin!" Mısır'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi öldü YDP MYK toplandı Silivri açıklarında çarpışan iki gemiden biri battı Kişi "Bu olayda sorumluluğu bulunan hiç kimsenin yakasını bırakmayacağız"
Dolar
Euro
Sterlin

Özçınar UCLG-MEWA ve Teşkilat Çevre Komitesi Eş Başkanlığı’na seçildi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Özçınar UCLG-MEWA ve Teşkilat Çevre Komitesi Eş Başkanlığı’na seçildi
Reklam
Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği (KTBB) ve Güzelyurt Belediye Başkan Mahmut Özçınar, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) ve Teşkilat Çevre Komitesi Eş Başkanlığı’na seçildi. Ayrıca Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu Kadın Komitesi; Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ise Kültür ve Turizm Komitesi Üyesi oldu. Mahmut Özçınar ile Ceyhun Kırok, Konya Bayır Diamond Hotel & Convention Center’de 2-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen UCLG-MEWA Kongresi’ne katıldı. KTBB’den verilen bilgiye göre, kongreye pek çok ülkeden belediye başkanı ve yerel yöneticiler katıldı. Teşkilat organlarında 2025-2028 döneminde görev alacak üyelerin seçimi yapılan kongrede Teşkilatı Başkanlığına İsrail’de tutuklu bulunan Filistin’in El-Halil Belediye Başkanı Tayseer Abu Sneineh oy birliğiyle yeniden seçildi. Seçimlerde Özçınar UCLG-MEWA ve Çevre Komitesi Eş Başkanlığı’na, Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu Kadın Komitesi, Çatalköy-Esentepe Belediye Başkanı Ceyhun Kırok ise Kültür ve Turizm Komitesi Üyeliği’ne seçildi. Girne Belediyesi, Beyarmudu Belediyesi, Çatalköy-Esentepe Belediyesi ile Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi Teşkilat’ın Yönetim Kurulu’nda görevlendirildi. Kongrede “Afetlerin Tarım ve Gıda Sistemleri Üzerindeki Etkisi”, “Barışın İnşası” ve “Yerel Kalkınma için Çatışma Sonrası Toparlanma Planlaması” konularında panel ve istişare toplantıları da düzenlendi. Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği ve Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, kongre öncesi Konya’da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı da ziyaret etti.

Benzer haberler

Featured
Borsa güne yüzde 0,22 artışla başladı 3 Eyl 2026 10:48 Sencer "Üstel'in maksadı her ne kadar has olmasa da yapılması gerekeni yaptı” 3 Eyl 2026 10:16 Küresel piyasalarda risk iştahında artış 3 Eyl 2026 10:13 Gemi faciasında beşinci gün: Kayıp 19 kişi için arama çalışmaları sürüyor 3 Eyl 2026 09:43 GİAD “İnsanlarımızı kaybetmeden önce tedbir alan, denetleyen ve önleyen bir devlet anlayışı istiyoruz” 3 Eyl 2026 09:38 New York’ta ilkokul ve ortaokul öğrencilerine derste yapay zeka yasağı 3 Eyl 2026 09:34 Altında sert dönüş 3 Eyl 2026 08:44 Arıklı “Kayıp ailelerinden kaçacak bir durumum yok” 3 Eyl 2026 08:27 Erhan Arıklı’nın görevden alınmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı 3 Eyl 2026 08:22