"Otelin ne şekilde, ne tarihte, nasıl yapıldığını bilmiyorum"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Adıyaman’da süren İsias Otel davasında İsias Otel’in statik proje mühendisi Mehmet Göncüoğlu’nun sorgulaması yapıldı.
Söz konusu binanın mimari projesini 1992 yılında yaptıklarını ifade eden Göncüoğlu, sonrasındaki herhangi bir tadilattan haberleri olmadığını söyledi.
Mimari projenin konut olarak yapıldığına işaret eden Göncüoğlu, 1974 yönetmeliğine göre projenin hazırlanıp teslim edildiğini aktardı.
Otelin ne şekilde, ne tarihte, nasıl yapıldığını bilmediğini belirten Göncüoğlu, bitişik nizamın depremler açısından sakıncalı olduğunu vurguladı.
1992 yılında kendilerine verilen donelerle statik hesabı yaptıklarını ifade eden Göncüoğlu, zemin etüdünün bulunmadığını da söyledi.
Benzer haberler
Featured
“Depremle Unutmadıklarımız" kitabı DAÜ kütüphanesinde
KTEZO "Ülke ekonomik açıdan alarm veriyor"
Dinçyürek “Sağlıkta bütün yatırımların toplamından daha fazlası Ünal Üstel hükümeti döneminde yapıldı”
Kişi “Ana eksenimizde ‘liyakatli yönetim’ var”
TDP, geriye kalan 5 belediyedeki tutumunu da açıkladı
Kamu-İş, Onkoloji Bölümü’ne destek amacıyla pazar günü kermes düzenleyecek
S&P’den Türkiye'nin kredi notuna ilişkin fon krizi mesajı
Tarım Bakanlığı kuş gribine karşı tedbirlerin arttırılması çağrısı yaptı
Karpaz köyleri için araç muayene işlemleri Yeşilköy'de yapılacak



