"Ortaklar arasında uyum söz konusu"

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda hükümet programı üzerinde yapılan görüşmelerin ardından UBP Meclis Grubu toplantısı gerçekleştirildi.
Daha sonra DP ve YDP Genel Başkanları Fikri Ataoğlu ve Erhan Arıklı bir araya geldi. Ardından da koalisyon ortakları bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.
UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, BRT’ye yaptığı açıklamada, hükümet programının görüşülmesinin ardından hükümet ortaklarının bir araya gelerek değerlendirme yaptığını belirtti.
Hasipoğlu, saat 10.00’da başlayıp, 14.00’de tamamlanan UBP Meclis Grubu toplantısında Parti Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun milletvekillerine koalisyon hükümetinin bozulması ve yeniden oluşumu konusunda bilgi verdiğini kaydetti.
Tek tek tüm vekillere söz verilerek görüşünün alındığını belirten Hasipoğlu, toplantının sonunda Genel Başkan Faiz Sucuoğlu’na tam destek verildiğini söyledi.
Cumartesi günü gerçekleştirilecek güven oylaması konusunda sorun olmadığını da belirten Hasipoğlu, hükümet ortakları arasında uyum söz konusu olduğunu söyledi.
UBP Genel Sekreteri Hasipoğlu, UBP toplantısının ardından koalisyon ortakları UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu, Demokrat Parti Başkanı Fikri Ataoğlu ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi
Hasipoğlu, toplantı sonrasında ortaklar arasında bir uyumun sö zkonusu olduğunun gözlemlendiğini ve Cumartesi günü gerçekleştirilecek güven oylamasında herhangi bir sorun görülmediğini sözlerine ekledi.
Benzer haberler
Featured
ABD halkı valilik seçimleri için 36 eyalette sandık başına gidiyor
Çocukluk çağı lösemisinde erken tanı hayat kurtarıyor
Brent petrol fiyatlarında zirveden sert dönüş
Florida’da özel jet yerleşim yerine düştü: 9 kişi hayatını kaybetti
Küresel piyasalar önemli gelişmelerin izleneceği haftaya temkinli başladı
UNSEEN: The Athletes of Northern Cyprus belgeselinin Londra galası yapıldı
Borsa güne yüzde 0,05 yükselişle başladı
ChatGPT'nin yanlış yönlendirmesi sonucu nöbet geçirerek ölen kadının ebeveynleri OpenAI'a dava açtı
Bilim insanları uyardı: Küresel ısınma 1,5 dereceyi aşarsa kriyosfer kalıcı hasar görecek




